31. decembar

Za doček bez snega, temperature ispod nule: Dobro se obucite!

Ako razmišljate da Novu godinu dočekate napolju, spremite se za mraz
Vesti
23:30h Autor:
Za doček bez snega, temperature ispod nule: Dobro se obucite!
Foto: Jelena Vučetić

U Srbiji će danas biti umeren mraz, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, a u novogodišnjoj noći suvo i hladno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od minus devet do minus četiri, a najviša od minus dva do dva stepena. U Beogradu će sutra ujutro biti slab, a u nižim delovima grada umeren mraz, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i hladno, uz slab vetar. Najniža temperatura biće od minus šest do minus četiri, a najviša oko dva stepena. I u Beogradu će tokom novogodišnje noći biti suvo i hladno. U Srbiji će u petak ujutru biti vedro i veoma hladno, a tokom dana se očekuje postepeno naoblačenje najpre u severnim i zapadnim krajevima.

U subotu će biti umereno do potpuno oblačno, krajem dana i tokom noći na jugu i zapadu mestimično sa padavinama. Od nedelje će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom i snegom. Više padavina, uglavnom sneg, očekuje se u nedelju i ponedeljak u centralnim i južnim krajevima uz formiranje snežnog pokrivača, a u Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak vetar.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 31. decembar 2015. godine: Usled očekivanih biometeoroloških prilika većina hroničnih bolesnika može osetiti uobičajene tegobe. Izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim i kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogući su u vidu reumatskih bolova i smanjene radne sposobnosti.

Horoskop predviđa: Najluđi provod za Novu godinu, ovaj znak ne sme da ostane kod kuće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs