ŽELITE DA ZAPOČNETE ILI PROMENITE SVOJU KARIJERU? Na najlakši način pronađite prvi ili bolji posao a evo i KAKO

Posetite oglase na Regionalnom sajmu poslova i pronađite neki po svojoj meri!

Vesti
12:05h Autor:
ŽELITE DA ZAPOČNETE ILI PROMENITE SVOJU KARIJERU? Na najlakši način pronađite prvi ili bolji posao a evo i KAKO
Regionalni sajam poslova, Foto: Shutterstock

Bilo da želite da pronađete prvo zaposlenje ili da promenite trenutni posao ovaj sajam je idealan za vas a traje do 31. oktorbra. Svim posetiocima nudi preko 1.000 oglasa za posao a čak 150 kopanija traži radnike.

Lako i brzo možete da dobijete sve informacije o kompanijama preko sajta Regionalnog sajma poslova.

Pregledajte pažljivo oglase koji spadaju u vašu sferu interesovanja jer baš za svakoga ima po nešto. Ponudu možete da razgledate iz udobnosti vašeg doma obzirom da se sve odvija - online.

Konkurišite, porazgovarajte preko četa sa predstavnicima kompanija i saznajte sve što vas zanima o vašem novom poslu. Ko zna, možda baš vi budete idealni kandidat za novo zaposlenje u nekoj od kompanija.

Sajam je koncipiran u pet tematskih celina spram industrije poslovanja:

  1. Usluge,
  2. Trgovina,
  3. Proizvodnja,
  4. IT i
  5. Startuj kapsula - namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada.

Ponuda poslova je šarenolika, a najviše raspisanih oglasa se beleži u polju prodaje i IT-ja. Pored njih priliku za zaposlenje imaju i svi oni koji posao traže u oblastima poput administracije, zdravstva, finansija, mašinstva i logistike, pripreme hrane ili ugostiteljstva. Napravite prve korake u karijeri ili pronađite bolji posao na Regionalnom sajmu poslova!

Ako je IT vaš izbor, ne propustite da pogledate šta nudi Wireless Media! Ova kompanija poznata je ne samo kao lider u digitalnim inovacijama, već i kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa. Akcenat je stavljen na rešenja SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud.

SAP SuccessFactors obezbeđuje rešenja poput sistema za upravljanje ljudskim resursima, talentima, izvršenjem prodaje, zasnovanim na cloud tehnologiji. SAP Commerce Cloud integriše digitalne i fizičke tačke interakcije u jedinstveno rešenje uz besprekorno korisničko iskustvo, a osiguravanjem personalizovanog iskustva, povećava lojalnost i promet kupaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs