BLEDA JE I OTEČENA: Dok se njena majka bahati u penthausu, ona sa petoro dece živi pored autoputa, a nekad se rasipala

Zbog teškog i komplikovanog odnosa sa majkom, slavna glumica živi težak život

Vesti
12:28h Autor:
BLEDA JE I OTEČENA: Dok se njena majka bahati u penthausu, ona sa petoro dece živi pored autoputa, a nekad se rasipala
Tori Speling, Foto: Profimedia

Talentovana glumica Tori Speling nedavno je postala glavna tema medijskih izveštaja zbog njenih životnih izazova koji su privukli veliku pažnju javnosti.

Sve je počelo kada je njen suprug Dean McDermott na društvenim mrežama objavio da se posle 18 godina braka razvodi od nje. Iako je njegova objava brzo nestala, izjave "izvora bliskih paru" su potvrdile da je razvod zaista neizbežan. Nakon ovog saopštenja, saznalo se da Tori, koja je odrasla kao kći poznatog i bogatog holivudskog producenta, sada živi u kamperu sa svojih petero dece.

Tori Speling
foto: Profimedia

Njene muke nisu tu stale. Neposredno nakon toga, svetski mediji su preplavljeni fotografijama na kojima se vidi da Tori s decom sada živi u kamperu.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na slikama su prikazani razni predmeti izvučeni iz kampera, uključujući stolice, hladnjak, šporet i tepih.

Tori Speling
foto: Profimedia

Ove slike su izazvale brojne reakcije javnosti, a mnogi su prozivali Torijinu majku Kendi, optužujući je za škrtost i nemar jer nije pomogla finansijski svojoj ćerki i unucima, uprkos tome što na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog raskošnog života. Međutim, Kendi mudro odlučuje da ne odgovara na ove optužbe, ostajući uzdržana po ovom pitanju.

Prema izvorima bliskim porodici, Kendi je pokušala pomoći svojoj ćerki tako što je tražila kuću za njih, ali je Tori odbila pomoć jer želi da živi na određenom mestu.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihov odnos već dugo nije bio dobar, a posebno su se posvađale nakon što je Kendi nasledila veći deo bogatstva njenog supruga, producenta Aarona Spelinga, dok su Tori i njen brat dobili znatno manji deo. Kendi je u jednom intervjuu javno kritikovala svoju ćerku zbog rasipništva i trošenja velikih suma novca na neprimerene stvari.

Tori Speling
foto: Profimedia

Poznato je da Tori ima finansijskih problema još odavno, pa su je 2016. godine čak i tužili zbog neplaćenih računa. Iako je majka platila sve ostale račune, odlučila je da neće plaćati te troškove jer smatra da bi njena ćerka trebala bolje da upravlja novcem.

1 / 8 Foto: Profimedia

Iako su se odnosi između majke i ćerke kroz godine menjali, Tori je uvek pokušavala javno umanjiti razmirice i isticala da voli svoju majku i nada se da će se odnosi popraviti. Tokom vremena, stvari su se donekle smirile, a Candy je nedavno viđena kako se druži sa svojom ćerkom i unucima.

Tori Speling se suočava sa teškim trenucima u svom životu, ali ona hrabro nastavlja dalje sa svojom decom. Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati i nadamo se da će naći mir i sreću u budućnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs