KRALJICA ELIZABETA

DOK CEO SVET ŽALI ZA KRALJICOM ELIZABETOM, POJAVILA SE JOŠ JEDNA PORUKA: Medved Padington je dirnuo sve u srce

Reči izmišljenog lika, medveda Padingtona, poruku koju je posvetio kraljici Elizabeti, reči su bile dirljive i pune emocija.

Vesti
Autor:
DOK CEO SVET ŽALI ZA KRALJICOM ELIZABETOM, POJAVILA SE JOŠ JEDNA PORUKA: Medved Padington je dirnuo sve u srce
Još jedna dirljiva poruka za Kraljicu Elizabetu, Foto: Profimedia/editorial images

Kraljica Elizabeta II nas je napustila u 96. godini života.

Dok su se zastave vijorile na pola koplja, a gomila naroda se okupljala da oplakuje kraljicu Elizabetu. Postojala je još jedna počast od prijatelja pokojne kraljice Elizabete. Medved Padington, koji je glumio sa kraljicom u specijalnom kratkom filmu, povodom proslave platinastog jubileja Njenog Veličanstva. Poslao je kratku potresnu poruku.

Kraljica Elizabeta i Padington
foto: Profimedia/editorial images

"Hvala vam gospođo na svemu", pisalo je u poruci

Na snimku Padington je oduševljen saznanjem da kraljica deli njegovu ljubav prema sendvičima sa marmeladom, kraljica je otvorila svoju kultnu torbu u kojoj je postojala zaliha Padingtonovog hleba i narandže.

Dok voljeni medved, pokazuje Njenom veličanstvu, šta krije ispod svog šešira, kraljica je potvrdila "I Ja", pre otvaranja svoje torbe i napomenula da svoju drži baš tu.

U kratkom filmu, medved čestita kraljici na njenoj vladavini, dok Padington uzvikuje: "Srećan jubilej gospođo, i hvala za sve", dok je kraljica samo rekla da je to ljubazno od njega.

Gledaocima je prikazan snimljen segment u kojem je sama kraljica glumila nasuprot medveda Padingtona, a glas mu je dao Ben Višo.

Poznato je da se kraljica pojavljivala u sličnim segmentima. Mogli smo da je vidimo sa Džejmsom Bondom, kog je glumio Daniel Krejg.

KraljicaElizabeta je pokazala da poseduje i glumačke sposobnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs