tragedija!

UNUKA KRALJA ALATA I MILIJARDERA PRONAĐENA JE MRTVA: Porodica slomljena nakon saznanja, čekaju se ovi rezulati

Unuka kralja alata pronađena mrtva, porodica je neutešna, niko nije očekivao ovakav ishod!

Vesti
14:26h Autor:
UNUKA KRALJA ALATA I MILIJARDERA PRONAĐENA JE MRTVA: Porodica slomljena nakon saznanja, čekaju se ovi rezulati
Unuka kralja alata pronađena mrtva, Foto: Printscreen Youtube / FOX 32 Chicago

Unuka američkog kralja alata i milijardera Džozefa Orgila, za kojom se tragalo tri dana, pronađena je mrtva. Američki istražitelji su naišli na telo Elize Felčer (34) desetak kilometara od trim staze u okolini Univerziteta Memfis, gde je i nestala.

Iako je porodica odmah alarmilara državne organe i čekala zahtev za otkup, nikakvog odgovora nije bilo. Čak je i Elizin supurg Ričard ponudo otmičaru 50. 000 dolara, nadajući se da će upseti da vrati živu i zdravu suprugu kući. Iako niko nije mogao ni da zamisli takav ishod, potraga je završena na tragičan način.

Za ovaj strašan zločin optužen je Kleota Abston, uhapšen je i brani se ćutanjem. A prema rečima inspektora, čeka se rezultati autopsije, za koji se nadaju da će pojasniti neke stvari.

Podsetimo, jedna od najbogatijih Amerikanki i majka dvoje male dece, oteta je u petak, u ranim jutarnjim satima, dok je džogirala. Nepoznati muškarac izašao je iz crnog džipa i nasilno je ugurao na prednje sedište automobila, a sve su zabeležile obližnje kamere.

- Bilo je očigledno da se ona bori sa njim, iako je snimak mutan, i da je upotrebio silu kako bi je ugurao u auto - reako je policajac koji je rasvetljavao ovaj slučaj za "Dejli mejl".

Naglasio je da se jasno vidi nas snimku da je Eliza pokušavala svom snagom da se izvuče.

- U toku borbe Elizi su spale patike i ispala joj je flašica sa vodom. Nešto dalje je pronađen i njen slomljeni mobilni telefon. Biciklista koji se rekreirao u parku je sasvim slučajno primetio ove predmete i odmah alarmirao policiju - otkrili su istražitelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs