70 godina braka

Venčali se davne 1945: Priča dvoje supružnika koja će vas rasplakati! (VIDEO)

Rut i Džeri upoznali su se sa 18 godina i od tada su nerazdvojni, a kažu da je recept za srećan brak veoma jednostavan
Porodica
04:28h Autor:
Venčali se davne 1945: Priča dvoje supružnika koja će vas rasplakati! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

Rut i Džeri Grinspen nalaze se u srećnom braku već 70 godina. I sami kažu da je pronalaženje prijatelja za ceo život i nekog sa kime možete provesti ceo život najveće dostignuće.

Ni sa njom, ni bez nje: Zaprosio bivšu suprugu 43 godine nakon razvoda! (VIDEO)U savremenom svetu ljudi su manje usmereni jedno na drugo, pa ne čudi zbog čega su brakovi "kratkog daha". Lako je iz vida izgubiti potrebu da se bude romantičan ili ono što je važno kada je u pitanju emotivni odnos. Ovaj intervju za The Huffington Post otkriva šta ljubav ustvari znači.

http://www.youtube.com/watch?v=CdK7IEefIe4

Rut i Džeri Grinspen upoznali su se još u srednjoj školi. Vrata jedne prostorije bila su otvorena, a Rut je sedela na stolici sa prekrštenim nogama. Džeri je u tom trenutku pomislio: "Hej, ovo je interesantno, ona je slatka i sviđa mi se".

Ubrzo su počeli da se zabavljaju. I dalje se sećaju venčanja od pre 70 godina. Venčali su se 16. decembra 1945. godine u jednom hotelu u Filadelfiji. Imaju dvoje dece.

Najstariji bračni par zajedno ima 213 godina: Deka (108) otkrio tajnu dugovečnosti! (VIDEO)

Bračni par tvrdi da je u njihovom odnosu uvek bilo uspona i padova i da nikad ne može sve vreme sve da bude u savršenom redu. "Morate da budete istrajni i čvrsti i morate da budete usmereni jedno na drugo. Imamo slična interesovanja i volimo se ", rekao je Džeri.

Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen/Youtube

Rut se, takođe, složila da je u njihovoj dugovečnoj vezi najbitniji dobar smisao za humor. "Imamo sličan smisao za humor i uvek smo bili dobri prijatelji".

Nakon 70 godina braka, oni se i dalje veoma vole. Međutim, kažu da je to mnogo ozbiljnija i važnija vrsta ljubavi nego nekada ranije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs