Super događaj

Zakažite svoj termin: Besplatno Yumama savetovalište za roditelje u Šoping centru “Ušće”

Mame koje unapred zakažu razgovor sa stručnjacima Yumama sajta očekuju veoma korisni saveti pedijatra i logopeda, ali i vredni poklon-paketi
Vaše dete & vi
02:58h Autor:
Zakažite svoj termin: Besplatno Yumama savetovalište za roditelje u Šoping centru “Ušće”
Foto: Shutterstock

U okviru akcije "I Love Ušće", u ovom poznatom beogradskom šoping centru, u petak, 29. jula, Yumama portal organizuje specijalan dan za roditelje.

Naime, u intervalu od 14 do 17 časova roditelji će imati priliku da dobiju savete od logopeda dr Nataše Čabarkape i njenog stručnog tima, koji čine psiholog i reedukator psihomotorike. Takođe, mame i tate imaće priliku da direktno razgovaraju s našom stručnom saradnicom, pedijatrom dr Biljanom Kostić, u terminu od 18 do 20 časova.

Deca će tokom trajanja savetovališta imati priliku da se zabave u kutku za crtanje i druženje.

Prvih 25 mama koje putem i­mejla: redakcija@yumama.com zakažu razgovor s našim stručnjacima očekuju simpatične džezverske nagrade.

Drage mamice, laganim korakom, šetajući sa svojim mališanima, uputite se ka Šoping centru UŠĆE u petak, 29. jula. Očekuju vas brojni pokloni i puno dobre energije za nezaboravan dan. Doncafé će učiniti sve da ovaj dan, sve od prve jutarnje kafe pa do večeri, bude obeležen optimizmom i pozitivnom energijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs