Iskreno priznanje

Udaj se bogato, ne treba ti fakultet: Majka otkrila šta je najbolje za njenu ćerku!

Ova majka je čvrsto ubeđena u ispravnost svog stava, te smatra da on nikoga ne bi trebalo da čudi
Vaše dete & vi
18:20h Autor:
Udaj se bogato, ne treba ti fakultet: Majka otkrila šta je najbolje za njenu ćerku!
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Jedna mama iz Velike Britanije podelila je svoje želje za budućnost svoje ćerke. Ukratko, njen stav je: „bolje da se dobro uda, nego da ide na fakultet“.

"Očekivanja majki za ćerku su uvek visoka, a moja su vrlo jasna. Ja tačno znam šta želim za svoje dete. Imam jedno dete, ćerku Megan. Ono što joj od srca, najviše želim u životu je da se bogato uda. Želim da ima muža koji se zove Edvard. Koji ima novca i čiji je otac veoma uticajan čovek. Zamišljam je u prigradskom naselju, u prelepoj velikoj kući. Megan neće ništa raditi, baš kao i Edvardova majka. Živeće bez brige i stresa...", kaže Džoselin Kuk.

Ona dodaje da nikog ne bi trebalo da čudi njen stav.

"Megan ima tek šest meseci i mnoge čudi moj stav, ali ne bi trebalo. Znam da je tako najbolje za nju, a i svaki roditelj, kada bi malo razmislio shvatio bi da jeste. Da se ne foliramo. Zašto bi ona gubila vreme po fakultetima i drugim obrazovnim ustanovama kada jednostavno može da uživa u životu", kaže ova majka.

Majka koja je pljunula na današnji način vaspitanja dece: Ja sam tebe rodila, ne ti mene!

Foto: Profimedia / Ilustracija
Foto: Profimedia / Ilustracija

Ističe da će Megan gajiti kao pravu lepoticu.

"Ona već sada ima plavu kosu, a ja ću se truditi da njen izgled negujem s godinama. Ličiće na pravu misicu", kaže. Džoselin zna da su ove želje zapravo njene, da je to nešto je poželela sebi.

"Naravno da jeste. Meni bi život bio mnogo bolji i lepši da sam tako živela. Gledam primere oko sebe i shvatam da je ovako kako ja pričam najbolje", tvrdi.

Šta vi mislite o stavu ove majke? Da li je zaista najbolja sudbina za njenu ćerku da se dobro uda, umesto da se izbori za fakltetsku diplomu i sama zarađuje za život? Kakva su vaša iskustva?

Vaspitačica sasula istinu Srbiji u lice: Šta bi se desilo da mame prijavimo socijalnim radnicima?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs