Jezivo

Šokantan snimak uzdrmao internet: Majka heroj svojim telom štitila sina od krvoločnih pasa!

Posebno uznemirujuće scene bili su kadrovi preplašene majke, kao i deteta koje je brutalno izujedano
Vaše dete & vi
00:50h Autor:
Šokantan snimak uzdrmao internet: Majka heroj svojim telom štitila sina od krvoločnih pasa!
Foto: Thinkstock

Šokantan snimak na kojem se može videti kako dva psa krvoločno napadaju dečaka izazvao je buru reakcija.

Posebno uznemirujuće scene bili su kadrovi preplašene majke, kao i deteta koje je brutalno izujedano, zbog čega je snimak uklonjen sa interneta.

Dečaka su psi napali ispred kuće, a majka je odmah dotrčala do njega i stala tako da ga zaštiti od podivljalih životinja. Kako nije mogla odmah da nađe ključeve od kuće, štitila je sina telom, a na kraju ga je podigla iznad glave.

Uspeli su da se izvuku tek kad im je pomogla poznanica i štapom oterala pse. Mališan je završio u bolnici sa ugrizima po celom telu, dok je majka lakše povređena.

<\/div>

Spenser Bišop, otac dečaka pogledao je snimak sa nadzornih kamera, ali je rekao da je on toliko šokantan da ne bi mogao opet da ga pogleda.

"To je bila stalna bitka, pet ili sedam minuta čistog terora", rekao je Spenser za KTLA i dodao da njegov sin ima velike rane na licu i nogama, kao i da su plastični hirurzi morali detetu da operišu lice.

Svoju ženu je nazvao heroinom i istakao da ljudi ne mogu da zamisle taj osećaj dok se ne dogodi njihovom detetu ili ženi.

Psi se nalaze u Odeljenju za kontrolu životinja, a nakon istrage biće poznato da li će biti podvrgnuti eutanaziji.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs