Praktično

Savet super mame: Kako da u svakom trenutku znate gde vam je dete!

Ako ste do sada isprobali sve mogućnosti, a ništa vam nije pomoglo, pokušajte sa rešenjem koje štedi i vreme i novac!
Vaše dete & vi
10:56h Autor:
Savet super mame: Kako da u svakom trenutku znate gde vam je dete!
Foto: Thinkstock

Većini žena dani liče jedan na drugi: juri na posao, juri kući, spremaj ručak i tako u krug. Ali sve bismo to mogle da preživimo da nam nije ove večite brige za decu.

Gde su? Šta rade? S kim se druže? Izmaklo se kontroli ovo njihovo odrastanje, već su uveliko zagazili u pubertet, sad su "pametniji i od profesora". Sve znaju, a ništa ne umeju. Na svako rešenje imaju barem tri problema. Tu su i njihove želje da budu najbolji, da imaju najbolje... Vodimo neprestanu bitku sa budžetom, kako bi svi imali sve, ali u poslednje vreme nam teško polazi za rukom da sastavimo kraj sa krajem, uvek negde škripi...

Zbog svega toga, svaka majka teži da svojoj deci priušti ono što im je zaista potrebno da ne bi zaostajali za drugom decom, a da to ipak bude u skladu sa kućnim budžetom i pravim vrednostima.

Ali, kada ispunite želju svoje dece i kupite im moderan telefon, oni vam dođu nezadovoljni jer nemaju kredita za pozive i pretraživanje interneta. Date im džeparac za sendvič i vodu, a oni kupe kredit za mobilni pa kući dođu ”mrtvi - gladni”.

Međutim, ubedljivo najgore od svega je to što njima taj kredit nekim čudom nestane u momentu kada treba da vam jave da ostaju duže na treningu ili da u jedan sat posle ponoći nemaju gradski prevoz.

Tako ste verovatno pored svih svojih briga dobili i još jednu: kako da vaša deca uvek imaju dovoljno kredita, a da pri tome ne trošite više od predviđenog novca i da ne izgubite silno vreme. Ako ste do sada isprobali sve mogućnosti, od dupliranja i prebacivanja kredita (postpejd verovatno ne dolazi u obzir, jer deca nemaju granicu), a ništa vam nije pomoglo, pokušajte sa rešenjem koje štedi i vreme i novac!

Prvi put u Srbiji u Maxi supermarketima i Shop&Go prodavnicama kupci imaju na raspolaganju Maxi mobile pripejd SIM karticu za koju mogu da ostvare bonus kredit prilikom kupovine i tako ostvaruju pogodnosti za razgovor, SMS poruke i mobilni internet saobraćaj.

Kampanja za promociju Maxi mobile kartice aktuelna je od jula meseca, a trenutno ima dodatnu promociju: Maxi mobile korisnici ostvaruju pravo na promociju u periodu od 4.11. Do 17.01. tako što će uplatom od 200 ili vise dinara kredita ostvariti bonus od 1GB Internet saobraćaja koji mogu koristiti 30 dana u Srbiji.

Ovo važi paralelno sa tekućim promocijama koje važe sve vreme, po kojoj će svi novi Maxi mobile korisnici nakon aktivacije SIM kartice automatski dobiti neograničen i besplatan razgovor i poruke u okviru Maxi mobile paketa.

Uz svaku kupovinu u Maxi ili Shop&Go maloprodajnim objektima u iznosu od 500 ili više dinara, kupac dobija 100 dinara bonus kredita i 100 MB interneta, koji važe u nacionalnom saobraćaju 7 dana od dana aktivacije. Bonus ne važi za usluge sa dodatom vrednošću.

Uslov da bi korisnik dobio navedene bonus sadržaje jeste da je imao barem jednu dopunu od 200 ili više dinara u toku tekućeg kalendarskog meseca. Na ovaj način možete aktivirati bonus 10 puta u toku jednog kalendarskog meseca. Period trajanja neograničenog saobraćaja u okviru Maxi mobile paketa je 3 meseca. Da biste produžili besplatan saobraćaj, morate da imate barem jednu dopunu od minimum 200 dinara u toku 3 meseca.

Kupite čarobni Maxi broj za 200 dinara i na pripejd kartici dobijate 200 dinara bonus kredita. Vaš kredit možete jednostavno dopuniti elektronskom dopunom u Maxi i Shop&Go prodavnicama širom Srbije, kao i na svakom kiosku, pumpi ili drugom prodajnom mestu u Srbiji koje ima mogućnost elektronske dopune.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs