Potresna životna priča

Rodila mrtvu bebu: Moj život se tada završio, ta bol je neopisiva! (FOTO)

Natali je noć pre osetila svoju devojčicu kako se javlja i lupa. Kad se probudila, beba se nije micala
Vaše dete & vi
01:48h Autor:
Rodila mrtvu bebu: Moj život se tada završio, ta bol je neopisiva! (FOTO)
Foto: Prinscreen / Facebook Natalie Morgan

Natali Morgan podelila je na Fejsbuk fotografije na kojima nakon indukovanog porođaja u naručju drži svoju kćerku Eleanor Žozefinu, koja je prestala da diše u 40. nedelji trudnoće. Ova 29-godišnjakinja iz Floride i njen suprug Brajan poručili su svim roditeljima da ne uzimaju svoju decu zdravo za gotovo.

U svom postu na Fejsbuku Natalie se obratila prijateljima, ali i svima drugima koji će čitati njenu priču.

"Ovo je moja molba. Bit će neprospavanih noći, menjanja pelena više puta u jednoj minuti, bljuckanja koje će završiti u vašoj kosi... Svaki put kad se to dogodi, svaki put kad se osećate bespomoćno i želite pobeći, molim vas, setite se moje priče."

Pročitajte u celini šta je napisala slomljena majka:

"Znala sam. Jednostavno sam znala"

Natali je noć pre osetila svoju devojčicu kako se javlja i lupa. Kad se probudila, beba se nije micala. Uzela je kućni fetalni doppler, koji meri otkucaje bebinog srca, ali nije čula ništa.

"Znala sam. Jednostavno sam znala. Nisam želela znati. Želela sam da ne budem u pravu, ali sam ipak znala", opisala je prve misli.

U bolnici je bila na pregledu ultrazvukom. Nakon što su sestra i doktor izmenili par nervoznih pogleda, doktor se okrenuo prema Natali i njenom suprugu i rekao: "Žao mi je... nema ničega".

Čitave noći sedeo pored umirućeg oca: Veliku tajnu otkrio tek ujutro!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs