Korisni saveti

Pet stvari koje svako dete do 2 godine treba da ima: Za lakše i zdravije odrastanje!

Kada je kupovina u pitanju, treba biti što praktičniji. Zašto ne iskoristiti akcije i ponude koje vam mogu pomoći da celokupnu dečju opremu kupite po znatno nižim cenama?
Vaše dete & vi
13:24h Autor:
Pet stvari koje svako dete do 2 godine treba da ima: Za lakše i zdravije odrastanje!
Foto: Promo

Euforija nakon porođaja i prvog susreta sa bebom je iza vas, a sada su tu slatke muke roditeljstva - nespavanje, bolne grudi, poludeli hormoni i totalna zbrka u glavi. Međutim, i taj period brzo prolazi uz neizmernu radost i toplinu u srcu koji svaki roditelj oseti već prvog dana po dolasku bebe na svet.

Sada je u vašem naručju to maleno stvorenje koje se iz dan u dan sve više razvija i raste. Njegove potrebe se menjaju, a vaša lista slatkih obaveza samo raste. Prioriteti su drugačiji, troškovi se uvećavaju, i zato je dobro da roditelji budu što praktičniji i ekonomičniji, kako bi izbegli nepotrebne izdatke.

Neki roditelji već u startu “upadaju” u jednu vrstu lavirinta sačinjenog od "preko potrebnih" do "potpuno nepotrebnih stvari" za dete.

Međutim, kada je kupovina u pitanju, treba biti što praktičniji. Zašto ne iskoristiti akcije i ponude koje vam mogu pomoći da celokupnu dečju opremu kupite po znatno nižim cenama?

Foto: Promo
Foto: Promo

Gde?

Upravo zahvaljujući tome što misli na svoje kupce i njihove potrebe, Roda je u Srbiji postala sinonim za dobru kupovinu. Ovog proleća, Roda i Chicco su se pobrinuli da na jednom mestu pronađete ono što je potrebno da bi se vaša beba osećala sigurno i voljeno.

Kako?

Dovoljno je da kupujete u Roda prodavnicama sa svojom porodicom, sakupljate nalepnice i uz Super Karticu ostvarite popust do 50% na kupovinu proizvoda premium brenda Chicco!

Šta je bebi potrebno od prvog dana rođenja do 2 godine?

Novorođenčetu ne treba puno - nosiljka, krevetac, kolica i sedište za auto zadovoljavaju najosnovnije potrebe za bebu do tri meseca.

U Rodi možete naći Chicco kolica set 3u1 Trio Love, koji sadrži:

  • Kolica za šetnju
  • Auto sedište za bebina putovanja
  • Nosiljku za izlazak iz porodilišta ili odlazak kod pedijatra.

Set ima sve što je potrebno da se mama i beba osećaju sigurno i zajedno stignu gde god požele. Kolica Love imaju kišobran sklapanje, tendu sa UV zaštitom od sunca, naslon sa 4 pozicije, dunjicu i zaštitu od kiše. Nosiljka Love sadrži jastučiće na pojasevima radi potpune udobnosti, a auto sedište Oasys 0+ je pogodno za postavljanje u smeru suprotnom od smera vožnje i preporučeno je za korišćenje na zadnjem sedištu vozila.

Foto: Promo
Foto: Promo

Osim ovog vrlo praktičnog seta, u ponudi su i Chicco kišobran kolica Echo namenjena deci od rođenja do 15 kilograma težine. Ona predstavljaju pravu avanturu za decu - kišobran kolica za bebe su prvi „četvorotočkaš” uz koji će najmlađi član vaše porodice upoznati svet oko sebe. Zato je važno da detetu u njima bude baš udobno i lepo. Prečka koja radoznale bebe čuva od ispadanja, a poseduju i dobru zaštitu od kiše. Ova kolica imaju nagib naslona sa čak 4 položaja, prilagodljiv naslon za noge vaše bebe, ručku za lako rukovanje, i dostupna u tri boje: crvenoj, sivoj i plavoj.

U prvih nekoliko meseci života, od izuzetne pomoći roditeljima jeste i nosiljka koje će bar na kratko da zameni majčine ruke. Ove udobne ležaljke imaju luk sa igračkama koji pomaže bebi da aktivno ispituje svet oko sebe, ispoljava svoja osećanja, ali i da pokaže težnju ka sedenju. U Rodi uz platnu Super Karticu i sakupljanje nalepnica možete kupiti Chicco ležaljku Hoopla koja se lako sklapa, ne zauzima mnogo prostora i upravo zato će beba svoje popodnevno uživanje imati gde god da se nalazi.

Ukoliko želite na put sa bebom, ne smete ići bez odgovarajućeg sedišta. Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja RS obavezno korišćenje auto sedišta od prvog dana detetovog života. Chicco auto-sedište Eletta Comfort je u skladu sa regulativom ECE R44/04 konstruisano tako da pokriva dve grupe auto sedišta. Namenjeno je grupi 0+ jer ima mogućnost da se postavi obrnuto od smera kretanja vozila, a po svojim karakteristikama ispunjava i uslove za grupu 1+ pa samim tim ima mogućnost da se postavi i u smeru kretanja vožnje. Poseduje uložak za novorođenče koji se koristi dok dete ne dostigne 6kg i obezbeđuje da je dete uvek u ispravnom položaju. Mogu ga koristiti deca težine do 18 kilograma, odnosno do oko 3 godine starosti.

Kada beba stasa dovoljno za samostalno sedenje, obično nakon 6. meseca života, kupuje joj se hranilica, a zatim i stolica i stočić za crtanje i razne ostale kreativne igrice. Svakoj majci će hranilica olakšati posao, a bebi ulepšati iskustvo upoznavanja sa novom hranom. Kada kupujete hranilicu, najpre gledajte bezbednost. U Rodi možete naći Chicco hranilicu Polly namenjenu deci uzrasta od 6 meseci, pa sve do 15 kilograma težine. Jednostavna je za rukovanje, ima samo 10 kilograma i ne zauzima mnogo prostora, pa je zato veoma pogodna da uvek bude uz mamu i bebu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovih 5 osnovnih stvari za bebu nisu nimalo jeftine, naročito ako se kupuju odjedanput, zato je svaka vrsta olakšica u plaćanju i te kako značajna. Zato iskoristite novu akciju u Rodi pod nazivom Ponuda snova.

Kako do super popusta uz Ponudu snova?

1. Za svake 3.000 din na Vašem računu u Roda prodavnici, uz provučenu Super Karticu, ostvarujete pravo na jednu nalepnicu.

2. Nalepnice možete sakupljati u periodu od 23.03.2017. do 10.05.2017, a kupovinu artikla sa akcije možete obaviti dok traju zalihe ili najkasnije do 31.05.2017.

3. Potreban broj nalepnica za ostvarenje popusta od 20%, 30% ili 50% naznačen je u ovoj knjižici.

4. Maksimalan broj nalepnica koje možete dobiti uz jedan račun je deset (10).

5. Ukoliko nemate dovoljan broj nalepnica za ostvarenje popusta, željeni proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs