Spas

Lekari otpisali bebu: A onda se desilo čudo na veliki praznik! (VIDEO)

Nakon što je porodilja hitno primljena u porodilište zbog komplikacija, dogodilo ono od čega svaki doktor strepi – bebi se nisu čuli otkucaji srca
Vaše dete & vi
21:00h Autor:
Lekari otpisali bebu: A onda se desilo čudo na veliki praznik! (VIDEO)

Dan zahvalnosti u Americi jedna njujorška porodica i čitav tim lekara pamtiće celog života, a priče o svom rođenju kog su pratile brojne komplikacije vremenom će saznati i mali Noa, beba koju su proglasili mrtvom.

Ujutro na Dan zahvalnosti u njujoršku je bolnicu Mt. Sinai Hospital stigla je trudna Džoselin Robertson. Bolovi i komplikacije povezane sa dijagnozom Placenta previe nastupili su još ranije, pa su je odmah po dolasku stavili na ultrazvuk.

Lekari nisu znali da li će preživeti: Ruke malenih bliznakinja zapanjile svet! (VIDEO)

I tada se dogodilo ono od čega svaki doktor strepi – bebi se nisu čuli otkucaji srca. U pomoć doktorki došao je i drugi doktor koji je nažalost takođe mogao samo da utvrdi da se bebi ne čuje srce i da je preminula u stomaku.

Majka i otac Ignasio Guzman počeli su naravno odmah da očajno plaču, ali nije bilo vremena za tugu. Majka je morala na hitnu operaciju s obzirom da je zbog stanja Placenta previe posteljica već blokirala cerviks i obilno je krvarila, pa je samim tim morala pod hitno na porođaj.

Bebu živu zakopali: Užasnuti prolaznici začuli plač!

Ali nakon rođenja mrtvorođenčeta, dok su se lekari još uvek bavili majkom, doktorka Sampson koja je primila i pomogla da se porodi majka odjednom je čula tihi udah. Bio je to udah bebe i gotovo je preskočila i majku i čitav tim ne bi li što pre stigla do bebe. Udah je pratio izdah i nekim čudom, čudom Dana zahvalnosti, mali Noa je bio živ. Sestre su odmah nakon pregleda bebu proglasile potpuno zdravom. To je zaista čudo na kojem se treba zahvaliti!

Pustite me da umrem: Devojka bila na samrti, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Beba je odmah prebačena na intenzivnu negu, o čudu je odmah obavešten i otac i malo je reći da su svi u toj njujorškoj bolnici osetili neviđenu radost zbog ovog velikog čuda kojem su svedočili. Majka se oporavlja i već puna dva dana mazi sa svojim malim Noom. Nazvali to čudom ili ne, važno je da je maleni heroj uspeo da udahne život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs