Rasplakaće vas

Fotografija koja je ganula svet: Majka obolela od kancera po prvi put doji sina! (FOTO)

Ovaj dečak je rođen spreman da pokaže svetu snagu koju je nasledio od svoje hrabre mame. Kada ga je mama nakon rođenja stavila na dojku sve prisutne preplavila je salva emocija, napisla je fotografkinja na svom Fejsbuk profilu
Vaše dete & vi
13:56h Autor:
Fotografija koja je ganula svet: Majka obolela od kancera po prvi put doji sina! (FOTO)
Foto: Facebook / Kate Murray, Twitter / KTLA

Dojenje je jedna od najsnažnijih veza koja se stvara između majke i deteta, a na društvenim mrežama pojavile su se impresivne fotografije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, prenosi Yumama.com.

Fotografkinja Kejt Marej na svojoj Fejsbuk stranici postavila je impresivne fotografije koje prikazuju majku obolelu od karcinoma kako doji svog sina prvi put u životu.

Fotografije su za rekordno vreme podeljene više od 100 hiljada puta, dok je Kejtin profil bio preplavljen porukama podrške toj mladoj majci.

Rak deluje samo kroz strah: Životna priča žene koja je pobedila bolest uprkos crnoj prognozi! (FOTO)

“Ovaj dečak je rođen spreman da pokaže svetu snagu koju je nasledio od svoje hrabre mame. Kada ga je mama nakon rođenja stavila na dojku sve prisutne preplavila je salva emocija. Počastvovana sam što sam upoznala ovu ženu i njenu porodicu i što mi je pružila priliku da zabeležim nešto ovako divno i dirljivo”, napisala je Kejt pored fotografije.

Mami, čiji je identitet nepoznat javnosti, dijagnostikovan je rak dojke u poodmakloj fazi kada je bila već na polovini trudnoće. Jedna dojka joj je odstranjena dok je nosila sina, a kako bi se terapija nastavila, ova hrabra mama porodila se uz pomoć indukcije u 36. nedelji trudnoće.

Zbog zablude dovele decu u opasnost: Iskrena priča tri majke čije su bebe gladovale!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs