Heroji na dvotočkašima

Devojčica (7) molila decu da je više ne maltretiraju: Na ono što se desilo nije računala! (VIDEO)

Ešli je snimila i video u kojem je zamolila da prestanu da je uznemiravaju, a čekajte samo dok vidite ko se prvi ponudio da je brani
Vaše dete & vi
04:14h Autor:
Devojčica (7) molila decu da je više ne maltretiraju: Na ono što se desilo nije računala! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / WOOD TV8

Ešli Vastakjevic ide u prvi razred i veoma voli životinje. Ova 7-godišnja devojčica se već godinama bori protiv zlostavljanja od strane 11-godišnjih učenika. Gotovo čitavo leto provodi u kući jer se plaši da izađe napolje kako je dečaci ne bi zadirkivali.

Ešlina mama Kristin kaže da se njena ćerka oseća usamljeno i da je niko ne voli. Jednom su je toliko jako odgurnuli da je završila u bolnici. Od tada ima traume od nasilnih vršnjaka.

Manijak pokušao da kidnapuje dete: Nećete verovati ko ga je sprečio u tome! (VIDEO)

<\/div>

Njena majka je na Fejsbuku aktivirala stranicu pod nazivom "Pravda za Ešli" u kojoj su svi dobri ljudi pružili podršku u njenoj borbi. Ešli je snimila i video u kojem je zamolila da prestanu da je uznemiravaju, a čekajte samo dok vidite ko se prvi ponudio da je brani. Nećete verovati svojim očima.

Devojčica (3) je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / WOOD TV8
Foto: Printscreen Youtube / WOOD TV8

Dugogodišnji motoristi iz kluba American Veterans Motorcycle Club of Jackson su se sa punom opremom pojavili ispred njene kuće i pružili joj ogromnu podršku i zaštitu. Nakon što je i sama sela na njihove motore i provozala se, rekla je da se oseća bolje i da ju je manje strah.

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs