Neverovatna priča

Dečaku (4) niko nije došao na rođendan: Mama sve objavila na Fejsbuku, ali ovo nije očekivala!(FOTO)

Svaka čast ovim divnim ljudima
Vaše dete & vi
09:44h Autor:
Dečaku (4) niko nije došao na rođendan: Mama sve objavila na Fejsbuku, ali ovo nije očekivala!(FOTO)
Foto: Facebook / New Idea Magazine

Rejčel Brajanan savršeno je isplanirala proslavu četvrtog rođendana svom sinu Tenonu.

Pozvali su 12 njegovih drugara, pripremili veliku tortu u obliku Tenonovog omiljenog superheroja, grickalice, sokiće i čekali goste.

Ali, gostiju nigde nije bilo.

Zabrinuta i potresena tužnim licem njenog sina, Rejčel je kontaktirala roditelje pozvanih dečaka. Neki su joj se izvinili i rekli da su sprečeni, drugi je nisu ni udostojili odgovora.

U očaju, Rejčel je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk šta se dogodilo njoj i njenom sinu i vapila za pomoć ljudi da joj daju ideju šta da uradi kako bi oraspoložila sina i učinila da mu ovaj rođendan ne ostane u lošem sećanju, piše Damn.com.

"Sedim u sobi i krišom plačem. Dvanaestoro dece bilo je pozvano na rođendan mog sina, a svi su otkazali ili mi nisu ni odgovorili na poruke. Moj sin je upravo napunio 4 godine i prvi put je trebalo stvarno da razume šta je to proslava sa prijateljima. Srce bi je bukvalno slomljeno. Povređena sam i besna. Šta mogu da uradim da ovo popravim? Ozbiljno. Napravila sam mu veliku tortu, ali neće biti nikoga da sa njim otpeva rođendansku pesmu", požalila se Rejčel.

Roditelji potrošili 6 miliona dolara za kćerkin rođendan: Pogledajte to bahaćenje! (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Poruku je objavila na stranici Midnight Mums, čije su članice mame iz i oko Melburna u Australiji. A onda se dogodilo čudo!

Stotine čestitki počelo je da pristiže, a Rejčel je stigla poruka da povede Tenona u obližnji restoran brze hrane.Rejčel je to i učinila, a tamo se nalazilo pravo iznenađenje - u restoranu se skupilo oko 30-oro dece, sa poklonima i čestitkama za Tenona!

Tera suze na oči: Autistični dečak šokirao svet!

<\/div>

Svi su zajedno uživali, smejali se i družili, iako se nikada ranije nisu videli, a Rejčel je sa ponosom gledala u lice svog Tenona, sa čijeg lica osmeh nije silazio.

Svaka čast ovim dobrim ljudima!

Zlatna francuska pravila vaspitanja: Zbog ovoga njihova deca izrastaju u prave, zrele ljude!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs