HAJDE DA SE IGRAMO: Oslobodite maštu, šarajte uskršnja jaja zajedno sa svojom decom, al zapamtite, što šarenije to bolje

Prodavnice su već uveliko pune raznih boja, flomastera, nalepnica i stikera za ukrašavanje uskršnjih jaja, idite u jedan porodični šoping i bacite se na posao

Uskrs
HAJDE DA SE IGRAMO: Oslobodite maštu, šarajte uskršnja jaja zajedno sa svojom decom, al zapamtite, što šarenije to bolje
Foto: Profimedia

Deca se najviše raduju najsrećnijem hrišćanskom praznuku Uskrsu. Prema tome donosimo vam neke od ideja kako biste zajedno sa vašim mališanima mogli da išarate uskršnja jaja i dobro se zabavite u tom procesu.

Pilići su pored zečića jedno od najčešćih asociacija na ovaj praznik, zato uzmite flomastere u svoje ruke i bacite se na posao, ovako išarana jaja biće neodoljiva ne samo deci, nego i svakom ko ih ugleda.

Možete se poigrati i sa kolaž papirom, te se vratiti u detinjstvo bar na trenutak i uživati u isecanju oblika, bojenju i ostalim detinjarijama.

Ima li išta što deca vole više od sladoleda, ako dekorišete jaja kao ovu poslasticu možda nećete imati problem sa preostalim jajima nakon Uskrsa, sva će biti pojedena.

Pravo je vreme da se opustite i igrate sa svojom decom, ovo je praznik kada je sve dozvoljeno, dopustite im da uživaju i pokažu svoju kreativnu stranu, kao i vi, pa i ako ne ispadne savršeno, nema veze bitno je da ste se svi dobro zabavili i naravno, što šarenije, to bolje!

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs