Obratite pažnju

Ugledajte se na nju: 7 lekcija koje svaka žena može da nauči od Džulije Roberts!

Osvrnuli smo se na nekoliko smelih modnih i bjuti trikova koje Džulija praktikuje već godinama, a zahvaljujući kojima uvek izgleda besprekorno sređeno, i što je još bitnije, potpuno prirodno
Star look
13:16h Autor:
Ugledajte se na nju: 7 lekcija koje svaka žena može da nauči od Džulije Roberts!
Foto: Reuters

Džulija Roberts je devedesetih godina prošlog veka bila najplaćenija holivudska zvezda na svetu. Slavu je stekla ulogom u filmu “Zgodna žena”, 1990. godine.

Prepoznatljiva po svom raskošnom osmehu i ulogama u romantičnim komedijama, ova 47-godišnja glumica i danas važi za jednu od najlepših slavnih dama.

Ne treba vam brdo para - OVDE saznajte šta sve jednu ženu čini damom poput Kejt Midlton.

Osvrnuli smo se na nekoliko smelih modnih i bjuti trikova koje Džulija praktikuje već godinama, a zahvaljujući kojima uvek izgleda besprekorno sređeno, i što je još bitnije, potpuno prirodno.

1. Komfor i moda mogu da idu jedno s drugimDa istovremeno izgledate moderno i osećate se udobno - i te kako je moguće, lekcija je koju nam je Džulija više puta pokazala. Da i u farmericama, pa čak i u odelu muškog kroja, svaka dama može da izgleda šik, Džulija je pravi primer. Za nju je najbitnije da joj garderoba bude komforna, a stila joj svakako ne fali.

OVDE otkrijte šta to jednu ženu čini damom, a drugu ne!

2. Ne plašite se da furate svoj prirodan izgled, pa čak i kada je kosa u pitanjuJoš od filma "Zgodna žena", Džulija je postala prepoznatljiva po svojoj dugoj kovrdžavoj kosi. Ona je takva kakva je, i ne mari za modne trendove koji se u datom trenutku nameću.

OVDE saznajte kojih pet stvari svaka žena može da uradi kako bi uvek izgledala tip-top!

4. Vintidž stil je uvek inDavna 2001. godina bila je sjajna za Džuliju Roberts. Ne samo da je dobila Oskara za "Erin Brockovich", već je na pomenutoj dodeli nosila potpuno nezaboravnu crno-belu Valentino haljinu.

Lepa i elegantna svaki dan - usvojte ove jednostavne navike! OVDE pročitajte!

7. Starite dostojanstvenoDžula je jedna od retkih glumica koja ne planira da se podvrgne bilo kojoj plastičnoj operaciji, pa ni zatezanju lica. Ona je pronašla drugačiji način održavanja mladolikog izgleda. Kaže da praktikuje jogu i da je srećna. "Radi se o čišćenju uma i puštanju stvari koje vas crpe fizički i psihički", objasnila je. ''Tu leži ta lakoća u mom životu - ne uzimam stvari previše ozbiljno", dodala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs