Šok života

Otišli na ultrazvuk da potvrde trudnoću: Lekar im saopštio vest za koju nisu bili spremni! (VIDEO)

Svaki roditelj se nada da će imati srećno dete i zdravu trudnoću. Ovo je par očekivao, ali je ultrazvuk pokazao nešto više od toga
Trudnoća
12:12h Autor:
Otišli na ultrazvuk da potvrde trudnoću: Lekar im saopštio vest za koju nisu bili spremni! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / CTV News

Tim i Betani Veb bili su kao i svi drugi normalni ljudi. Upoznali su se, zaljubili i odlučili da se venčaju. Imali su san da osnuju porodicu, ali nisu očekivali da će se neke stvari odviti previše brzo nego što su očekivali.

Vebovi su želeli da malo sačekaju sa osnivanjem porodice nakon venčanja. Želeli su da sačekaju bar godinu dana. Međutim, ubrzo nakon toga je Betani zatrudnela, ali to im nije smetalo.

Kada je otišla kod doktora na pregled, dočekale su je vesti koje nije očekivala. Svaki roditelj se nada da će imati srećno dete i zdravu trudnoću. Ovo je par očekivao, ali je ultrazvuk pokazao nešto više od toga.

Primećeno je da se nešto drugačije dešava sa njom i doktor ju je upitao da li je bilo ko u porodici imao višestruki porođaj i ispostavilo se da ih nije bilo ni u njegovoj ni u njenoj porodici. Ovo je učinilo stvar još posebnijom.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / CTV News
Foto: Printscreen Youtube / CTV News

Doktor je otkrio da neće imati samo jednu bebu, već blizance ili trojke. Ali ni to nije bilo tačno, Vebovi su čekali četvorke! Par je bio šokiran i nisu bili spremni na takvu informaciju.

Betani i Tim nisu uopšte planirali da imaju više dece. Postoji šansa od 1 prema 729.000 da se prirodnim putem rode četvorke istovremeno! Mnogi parovi su dobili više beba veštačkom oplodnjom, međutim, ove četvorke su začete prirodnim putem! Samim tim, ovde se javljaju komplikacije...

Često bebe ne dobiju dovoljno sredstava potrebnih za preživljavanje i zbog toga majke rode manje beba nego što su očekivale. Ali čekajte dok budete čuli pol ovih beba...

Prve zdrave sedmorke koje su preživele: Od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / CTV News
Foto: Printscreen Youtube / CTV News

Vebovi su imali normalnu i zdravu trudnoću. Takođe su saznali da su četvorke devojčice! Ovo znači da će Tim brojčano biti nadjačan ženskim članovima porodice u kući! Vebovima to nije smetalo, jer su bili previše uzbuđeni da upoznaju male anđele.

Ne samo da je trudnoća bila normalna, već je i porođaj prošao mirno. Bebe su rođene pomalo prerano u 33. nedelji, ali nije bilo razloga za brigu. Ona je imala carski rez i bebe su bile zdrave i normalne. Ali ono što su saznali o bebama ih je šokiralo.

Kako je svaka beba rođena, tako su Vebovi bili šokirani koliko bebe liče. Sve četiri bebe su bile potpuno identične! Ne samo da su bili šokirani vešću da su rodili četvorke, već i da su one potpuno iste! Neverovatno!

Kada su lekari videli ovih 5 beba, nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / CTV News
Foto: Printscreen Youtube / CTV News

Vebovi su bili zapanjeni i nisu mogli da veruju šta im se desilo. Jedna beba je čudo, ali četiri potpuno iste su vrlo neverovatna stvar. Ovo je rizično i može biti problematično podjednako za bebe i majku. Međutim, one su bile normalne i zdrave, kao i majka.

Četvoro dece može biti vrlo stresna stvar. Da li će imati dovoljno hrane da ih sve nahrane? Da li će imati dovoljno prostora? Pored svog stresa, porodica ne može biti srećnija sa svojim malim čudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs