probajte

Ponos šumadijske trpeze: Specijalitet sa svinjskim mesom i suvom slaninom! (RECEPT)

Jedno od najukusnijih jela od svinjskog mesa!

Recepti 12.01.2018. - 21:43h Autor: opanak.rs
Foto: Shutterstock

Sastojci: 300-400 g suve slanine,  4 svinjske šnicle srednje veličine,  2 veće glavice crnog luka,  200-300 g kačkavalja, 1 pavlaka, 1 manja kesica majoneza

 

Uputstvo: U pleh ređati tanko sečenu suvu slaninu, preko poređati izlupane šnicle, zatim kolutove crnog luka, opet slaninu i na kraju rendani kačkavalj.

 

Pomešati pavlaku i majonez i preliti.

 

Peći oko 50 minuta.

 

Prijatno!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...