Brzo i preukusno

Piletina karbonara: Najsočnije meso koje ste ikad probali! (FOTO, RECEPT)

Ovaj ručak postaće vam omiljeni

Recepti
Autor:
Piletina karbonara: Najsočnije meso koje ste ikad probali! (FOTO, RECEPT)
Foto: Printscreen Facebook / Twisted

Sastojci: 1 šolja brašna, pola šolje rendanog parmezana, kašičica soli, kašičica bibera, 3 parčeta pilećeg filea, kašika maslinovog ulja, 2 kašike putera, pola šolje seckane slanine, pola šolje seckane ljute paprike, šolja seckanog crnog luka, dva čena seckanog belog luka, 300 ml pavlake za kuvanje.

Priprema: Pomešati brašno, parmezan, so i biber, pa u ovu smesu uvaljati pileće meso. Kašiku maslinovog ulja i puter stavite u tiganj, zagrejte i ispržite meso sa obe strane.

Izvadite pečeno meso i u isti tiganj odmah stavite slaninu, papriku i crni luk, i pržiti, da sve dobije lepu boju. Dodajte i beli luk, izmešajte, pa sipajte pavlaku za kuvanje. Kratko prokuvajte, po želji dodajte još malo rendanog parmezana i sklonite sa vatre.

Piletinu servirajte na tanjire i prelijte ovim sjajnim karbonara sosom.

Prijatno!

(Stil.kurir.rs)

Pasta karbonara: Najbrže se sprema, nema tog ko je ne voli! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs