Odaberite najlepši i bacite se na posao

Za najslađi poklon treba najmanje para: Oduševićete svakog kome ovo poklonite! (FOTO, RECEPTI)

Ukrasite ih ponekom mašnicom i niko neće moći da ostane ravnodušan
Recepti
00:36h Autor:
Za najslađi poklon treba najmanje para: Oduševićete svakog kome ovo poklonite! (FOTO, RECEPTI)
Foto: Thinkstock / Shutterstock

U susret nam idu praznici, i mnogi već razmišljaju šta će pokloniti najmilijima da bi uneli još malo radosti u celu veselu atmosferu.

Izbor nekako uvek pada na klasične stvari - knjigu, komad odeće, nakit... Ipak, sve to malo više košta, a većina ljudi ima bar nekoliko osoba kojima želi da kupi poklon.

Zašto biste svake godine kupovali slične poklone i za svaki izdavajli po 2 ili 3 hiljade dinara? Za mnogo manji novac možete da sami da napravite poklone za sve drage ljude i još i da zajedno u njima uživate!

Reč je o ukusnim, prelepim slatkišima, koji uz malo truda i kreativnosti postaju najlepši (i najslađi) poklon na svetu!

Da li bi vam ikada palo na pamet da za nekoga spremite, na primer, ušećerene jabuke? One su simbol praznika, detinjstva i svega lepog, i baš zbog toga nema osobe koja ih ne voli! Treba vam svega 70-ak dinara za kilogram jabuka, i još malo za šećer, ukrasne mrvice i kolačarsku boju, a recept možete da preuzmete OVDE!

Kad poklanjate nekome novac: Ovako ga spakujte, i niko neće ni gledati iznos! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tu su i sitni kolačići, odnosno slatke kuglice koje mnogi od nas već dobro znaju da naprave. Prave se brzo i od lako dostupnih sastojaka, a ako ih stavite na štapiće, uvijete svaku ponaosob u parče celofana i ukrasite mašnicom, obični kolači postaju sjajan poklon!

Mi vam prepoučujemo čokoladni rafaelo! Ukusne kuglice gotove su za 15 minuta, a detaljan recept pročitajte OVDE.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ako vas brine to što će poklon brzo biti pojeden, a vašoj dragoj osobi neće ostati uspomena na prelepo veče i ovogodišnje praznike, spakujte kolačiće u neku lepu šolju i tako ih poklonite. Uživaće u slatkišima, a čitave godine će moći da pije omiljeni jutarnji napitak iz vaše šolje!

Ubedljivo najbolji poklon za praznike: Svaka žena će se oduševiti! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ukoliko niste vični mešenju kolača, imamo rešenje i za vas - jednostavno kupite penaste bombone, stavite ih na štapiće i ukrasite po vašoj želji gotovim šećernim smesama ili jednostavnom mešavinom topljenog šećera u prahu i kolačarske boje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Za one sa više živaca i dosta kreativnosti, nepšresušni izvor su medenjaci! OVDE pogledajte 6 neodoljivih ideja za poklone od medenjaka, zajedno sa 3 ukusna recepta!

Savršena slavska trpeza: Ovih 5 stvari moraju da se nađu na stolu! (FOTO, RECEPTI)

Uvežbane domaćice mogu da se odluče i za prelepe snežne kugle od želatina - ovo je zaista idealan poklon, a možda će i zauvek ostati sačuvani, jer izgledaju tako realistično, da je mnogima žao da ih pojedu! Recept možete da pročitate OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs