Provereno uspevaju

Trikovi kojima ćeš da pridobiješ njegove: Pokaži im koliko ga voliš, ne zaboravi važne datume!

Kad god ste u njihovoj kući, iako jesi gost, nikad nemoj tako da se ponašaš. Određeni datumi tebi verovatno ne znače ništa, ali su bitni tvom partneru i njegovoj porodici
Ljubav i zavođenje
15:24h Autor:
Trikovi kojima ćeš da pridobiješ njegove: Pokaži im koliko ga voliš, ne zaboravi važne datume!
Foto: Shutterstock

Posao pred tobom nije lak, ali ako želiš da se dopadneš njegovoj porodici i da te oni što pre prihvate, ovih pet saveta dobro će ti doći.

1. Budi pristojna

Ovako stoje stvari: ako želiš da imaš odličan odnos sa svojim muškarcem, moraš da uložiš dodatni napor u dobar odnos s njegovom porodicom. Čak i ako njegova mama ne želi da ga tek tako pusti ili njegov tata misli da je mogao da nađe bolje od tebe, to ne znači da moraš da budeš dodatno nedopadljiva. Pokaži im svoje najbolje ponašanje - uljudno, prijateljski i s poštovanjem.

OVDE saznajte kako da budete pobednik u druženju sa partnerovom porodicom.

2. Pomozi

Kad god ste u njihovoj kući, iako ti zapravo jesi gost, nikad nemoj tako da se ponašaš, već se digni od stola i pomozi da se skupe sudovi i da se operu. Takođe, kad god dolaziš, ne zaboravi maminu omiljenu čokoladu ili tatino najdraže vino. To je svakako jedan od dodatnih napora kojima ćeš brže da ih pridobiješ.

3. Upoznaj ih

Iako si ti zapravo ovde došla na upoznavanje, ne bi bilo loše da povremeno pokušaš da pokreneš razgovor o njima, kako bi im pokazala da te zanima ponešto o njihovom životu. Počni s malim stvarima, poput najdražeg filma ili hobija, kako ne bi stvorila pogrešan utisak da si nezainteresovana. U isto vreme, upoznavanje njegovih članova porodice pomoći će ti da shvatiš njihove postupke, kao npr. neprestane savete njegova mame o načinu na koji se pravilno čisti dom, ako znaš da je takva i kod svoje kuće. Tako ćeš lakše da shvatiš da kad krene da deli savete, ne misli nužno da si ti loša domaćica, nego je jednostavno takva.

Koji je tip vaša svekrva - sveznalica, saveznica ili večita žrtva saznajte OVDE.

4. Ne zaboravi važne datume

Određeni datumi tebi vrlo verovatno ne znače ništa, ali znače tvom partneru i njegovoj porodici. Pokušaj što aktivnije da učestvuješ u određenim porodičnim svečanostima i okupljanjima, jer će im to svima mnogo značiti. Takođe, ostavi mu dovoljno vremena za privatno vreme s porodicom. Iako želiš da s njim provedeš svaki slobodan trenutak, on isto to želi i sa svojom porodicom, kako bi im pokazao da ih nije zaboravio otkad je s tobom. Nemoj da budeš devojka koju će svi potajno da mrze.

5. Pokaži im koliko ga voliš

Kao što je dokazalo jedno istraživanje, mame imaju tu sposobnost da osete i malu pretnju za dobrobit svojih sinova. Pokaži joj da joj je sin u dobrim rukama, kako bi prestala da brine. To uključuje i činjenicu da ne deliš s njima svaki vaš privatni problem i svađu ili da u njima tražiš saveznika da svom partneru dokažeš da si u pravu.

Koje se četiri istine nikada ne govore svekrvi pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs