Uživajte

Tropski dizajn, vez i heklane haljine: Sjajna Tomi Hilfiger kolekcija! (FOTO)

Zvezda večeri bila je naravno Gigi Hadid, koja je trenutno jedna od najtraženijih modela, pa nije ni čudno što je upravo ona predvodila predstavljanje nove kolekcije Tomi Hilfiger na Nedelji mode u Njujorku
Moda
21:08h Autor:
Tropski dizajn, vez i heklane haljine: Sjajna Tomi Hilfiger kolekcija! (FOTO)
Foto: AP
1 / 13 Foto: Reuters

Na njujorškoj Nedelji mode predstavljena je jedna od najboljih kolekcija, Tomi Hilfiger za proleće/leto 2016.

Nesvakidašnji krojevi, tropski dizajn, vez i heklane haljine od mreže, palme, plaže, dominirali su na reviji, a sve to uz muzičke zvuke Boba Marlija, piše Elle.rs.

Revija je održana u prelepom tropskom okruženju, gde smo mogli da vidimo razne morske predele - pesak, pravu vodu, zalaske sunca, palme i kao i bar na plaži.

Zbogom uskim farmaricama: Hit jeseni su zvoncare i vintidž džins! (FOTO)

Iz sezone u sezonu Tomi Hilfiger nas iznenadi i oduševi novom kolekcijima, pa tako je bilo i ovog puta. U novoj kolekciji najviše pažnje posvećeno je komadima od pletiva, "heklanim" haljinama, kao i džemperima i kupaćim kostimima.

Tu je bila i večernja odeća, duge haljine sa velikim cvetnim šarama, pačvork i trake - neophodno je da se stave za takve romantične večeri na plaži.

Zvezda večeri bila je naravno Gigi Hadid, koja je trenutno jedna od najtraženijih modela, pa nije ni čudno što je upravo ona predvodila predstavljanje nove kolekcije Tomi Hilfiger na Nedelji mode u Njujorku.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na pisti joj se pridružila i njena mlađa sestra Bela Hadid, a obe su izgledale fantastično u šarenom dizajnu inspiriranom jamajkanskom kulturom.

Kao šlag na torti, na kraju revije svi modeli prošetali su kroz središnji deo piste koji je bio ispunjen vodom.

Teksas, krzno i prigušene boje: Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2015! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Pogledajte fotografije u galeriji spod teksta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs