Nađite inspiraciju u poznatim damama

Midi suknje su ponovo u modi: Evo kako da ih nosite ovog proleća! (FOTO)

Da biste postigli sofisticiran i ženstven, a opet dovoljno seksi izgled modnu, inspiraciju treba da potražite od onih koje to rade najbolje
Moda
19:54h Autor:
Midi suknje su ponovo u modi: Evo kako da ih nosite ovog proleća! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako odoleti midi suknjama iz izloga, časopisa, sa ekrana? Totalno su šik i trendi, a nezaobilazan su deo kolekcija i za sledeću jesen i zimu. Suknje srednje dužine su imperativ ove sezone i svaka iole modno osvešćena žena poželeće da ima jednu u ormaru.

Nosite belu majicu u 7 varijanti: Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bilo da je u pitanju midi suknju od džinsa, jednobojna, s cvetnim ili apstraktnim dezenom, nije ih ni približno tako lako uklopiti u dobar stajling koliko se čini. Najveći rizik je taj da možete da izgledate staromodno i pomalo bapski, a to definitivno ne želite.

Iskoristite stare i budite šik: Iscepane farmerke u samo 5 koraka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da biste postigli sofisticiran i ženstven, a opet dovoljno seksi izgled modnu, inspiraciju treba da potražite od onih koje to rade najbolje, a to su u prvom redu Olivija Palermo, Džesika Alba i Emi Rosum. One s lakoćom spajaju suknje različitih krojeva i pritom izgledaju potpuno šik.

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on Mar 18, 2015 at 12:41pm PDT

Ako ste odlučili da prolećnu ili letnju garderobu obogatite zgodnom suknjom midi dužine, vodite računa o nekim modnim pravilima kojih treba da se držite. Ako ste niže građe odaberite suknje koje dopiru do ispod kolena jer ćete na taj način da stvorite optičku iluziju dužih nogu.

Izdužite figuru: 6 saveta koji dodaju centimetre damama sitnije građe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako ste visoki, bez problema možete da nosite i nešto duže midi suknje, do polovine lista. Široke bokove dodatno će da naglase suknje šireg kroja ili na faltice, pa birajte kroj olovke, dok će mršavicama jako dobro da stoje lepršave midi suknje višeg struka uz koje sjajno izgledaju popularni kratki topići.

Formula za dobar stil: 7 zlatnih modnih pravila koje svaka žena treba da usvoji!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nosite ih na baletanke, a ako želite da stvorite utisak vitkije figure birajte visoke potpetice, po mogućstvu s platformom u stilu, ove sezone, obožavanih 70-ih.

Zvoncare su ponovo u modi: Evo kako da nosite trendi pantalone! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs