Pogledajte

6 najluksuznijih tašni koje su obeležile 2015: U rukama najbogatijih žena! (FOTO)

Lista se odnosi na torbe koje su u tekućoj godini stekle status kultnih. Neke su vam poznate od ranije, a sa nekima ćete možda tek sad da se upoznate
Moda
01:18h Autor:
6 najluksuznijih tašni koje su obeležile 2015: U rukama najbogatijih žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovo nisu torbe koje traju jednu, ili dve sezone. Torbe koje osvanu na Instagramu, a onda odjednom ih nema.

Ovo su torbe čija cena često zna da bude i nekoliko miliona, torbe koje imaju podužu listu čekanja.

Njih lansiraju dizajneri, ali im rok određuju dame koje odluče da koliko će jedna od lepotica biti u njihovom garderoberu "domaća", ključna i standardna!

Ako se pitate zašto je to tako, rećićemo vam odmah: dobra luksuzna torba je u stanju da zapečati status najbolje obučene dame, samo u jednom trenu, piše Elle.rs.

Onda ni ne čudi zašto su najneobičnije, teško dostupne i veoma aktuelne torbe postale prava opsesija modnih trendseterki.

Kako bismo proslavili moć dobre torbe, rešili smo da odaberemo šest najcenjenijih tašni iz 2015.

Večni komad, obavezan u ormaru svake žene: Kožna jakna ponovo hit sezone! (FOTO)

Chanel (2.55)

Ova torba spada u top 10 najlegendarnijih torbi svih vremena, a poznata je po velikim štepovima koji je krase. Svake godine doživljava svoj blagi redizajn, iako u modnom svetu crna varijanta ostaje broj jedan. Izrađena u mnogim varijantama, ova Chanel torba se i dalje smatra pravom bezvremenom klasikom koju možete nositi sa teksasom, kožom, svilom ili žersejom - i biti sigurni da će ova torba unaprediti outfit i biti u prvom planu.

The Drew Bag (Chloé)

Manekenka Ming Xi često nosi čuvenu Drew torbu - koja u njenoj verziji oličava pravi sportski duh. Neutralna Drew torba je najprodavanija Chloe torba u ovom trenutku jer je odlična za kombinovanje i može se uskladiti sa bilo kojom bojom.

Odlična ideja, koju je upotrebila Olivia Palermo, jeste skraćivanje lanca na Chloe Drew torbici. Na taj način je dobila odličnu torbu sa ručkama. Moramo da priznamo: veoma pametno!

9 sjajnih načina da nosti duboke čizme ove jeseni!

A photo posted by @theworkinggirl on Oct 25, 2015 at 11:53am PDT

The Marcie/Hudson (Chloé)

Ana Dello Russo je napravila pravi šik izbor za stilizovanje Hudson tašne (sa ručkom) na Pariskoj nedelji mode. Dodala je malo veštačkog krzna i zauzela pozu pred kamerama fotografa. Takođe, ova mala torbica će se savršeno uklopiti uz kombinaciju na kojoj dominira nežna i romantična bela čipka.

A photo posted by Chloé (@chloe) on Jul 8, 2015 at 3:31am PDT

Puzzle Bag (The Loewe)

Prostrana kožna torba koja izgleda kao "slagalica" s potpisom brenda Loewe se pokazala kao omiljeni aksesoar modnih urednika, blogera i zvezda na prethodnim Nedeljama mode. Zašto im je baš ona omiljena? Tajna se krije u kul izgledu i njenom praktičnom obliku. Ona je odličan izbor sa minimalističke stajlinge i svedene kombinacije.

Ne postoji ružna žena, samo lenja: Ove modne savete ne smete propustiti!

A photo posted by LOEWE (@loewe) on Sep 27, 2015 at 10:15am PDT

The Baguette Bag (Fendi)

Ova torbu obožavaju neke od najbolje obučenih žena sveta na čelu sa Annom Dello Russo. Njen klasičan dizajn se savršeno uklapa u sve stilove i palete boja. Ključ se krije u pronalaženju onog modela koji 100 odsto odgovara baš vama.

A photo posted by Fendi (@fendi) on May 10, 2015 at 8:35am PDT

Birkinka (Hermès)

Birkin torba. Možda jednog dana i promeni ime usled želje poznate glumice da ova torba ne nosi više njeno slavno ime, ali ipak ne verujemo da će do toga doći. Hermes je luksuz koji mogu tek najbogatiji da priušte, a ima najdužu listu čekanja. Ona je klasična, ležerna, praktična. Ona je kultna i legendarna...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs