Zablistale

Trend u Holivudu: Poznate dame bez gaćica na gala događajima! (FOTO)

Izbor za savršenu toaletu često pada na elegantne, dugačke haljine, koje su uglavnom uske i prilično otkrivaju, pa donji veš često i ne dolazi u obzir
Moda
14:52h Autor:
Trend u Holivudu: Poznate dame bez gaćica na gala događajima! (FOTO)
Foto: Reuters / Beta

Holivudskim damama veoma je važno da na crvenom tepihu i drugim prestižnim događajima izgledaju apsolutno savršeno, pa se ne libe da učine sve što treba da bi to postigle.

Izbor za savršenu toaletu često pada na elegantne, dugačke haljine, koje su uglavnom uske i prilično otkrivaju. Ako haljina ima šlic skoro do kuka ili prozirni materijal na kritičnim delovima, zvezde imaju problem da odaberu donji veš koji se neće videti i ocrtavati.

OVDE pogledajte holivudske dame na večeri kada su brushalteri bili zabranjeni!

Zato one vrlo često odluče da na svečani događaj odu - bez gaćica!

1. Alesandra Ambrozio

Na nedavnom gala događaju, popularna manekenka ponela je dugačku crnu haljinu sa motivima zmijske kože, ali i sa mnoštvom prozirnog materijala, koji isključuje donji veš.

Kako Alesandra Ambrozio izgleda u ekstravagantnom donjem vešu od 2 miliona dolara, pogledajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

2. Rita Ora

Pevačica Rita Ora je imala malih problema sa crvenom, satenskom haljinom, koja je zbog vetra, a pre svega zbog ultra dubokog šlica, letela na sve strane. Srećom, na gala događaju pevačica je nekako uspela da je obuzda i tako ne pokaže apsolutno sve, pošto je zbog modela haljine donji veš bio praktično zabranjen.

Kako se Rita Ora izblamirala na društvenoj mreži Tviter, pročitajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

3. Miranda Ker

Zanosna manekenka uopšte nema problem da gaćice ostavi kod kuće i ukrade svu pažnju fotoreportera u haljini koja sa jedne strane čak i nije zašivena, već prišvršćena sa nekoliko kaiščića i ne ostavlja mnogo mašti.

OVDE saznajte sa kim se potajno viđa Miranda Ker - večiti zavodnik poludeo za njom!

Foto: Reuters / Beta
Foto: Reuters / Beta

4. Gvinet Paltrou

Kada je glumica samouvereno prošetala crvenim tepihom u haljini koju spaja samo prozirna tkanina, blicevi fotoaparata bili su upereni samo u nju. Nakon tog događaja, Gvinet Paltrou je rekla da ne voli da obuče bilo šta, a da ispod nema donji veš, ali, haljina je tako zahtevala.

Tajnu lepote Gvinet Paltrou otkrijte OVDE - pilinzi imaju odličan efekat!

Foto: Beta
Foto: Beta

5. Kendal Džener

Zašto jedan šlic kad mogu dva?! Mlada manekenka i sestra starlete Kim Kardašijan na dodeli nagrada nosila je haljinu sa izrezima od kukova do poda, što je razlog zašto je najveću pažnju izazvala upravo Kendal Džener.

Najveći modni promašaj Kim Kardašijan do sada, pogledajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

6. Zoe Saldana

Čini se da je glumica Zoe Saldana baš požurila sa trendom golih kukova i odbacivanja donjeg veša, jer je ona ovu haljinu ponela pre ravno godinu dana.

Kako su holivudske zvezde zablistale na dodeli Emija, pogledajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

7. Dženifer Lopez

Pevačica je definitivno pobrala pohvale za svoj izgled u dugoj, uskoj, ali i dosta otvorenoj haljini sa šljokicama. Iako je haljina svetlucala na suncu, oštrom oku ne može da promakne da Dženifer Lopez za ovu priliku nije imala nameru da obuče gaćice.

OVDE pročitajte ispovest Dženifer Lopez o najtežim danima njenog života.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs