Privucite sreću i uspeh

Top 5 Feng šui boja za 2015: Zelena isceljuje, crna štiti!

Boje ne samo da popravljaju raspoloženje, već imaju i terapeutske moći
Lifestyle
23:04h Autor:
Top 5 Feng šui boja za 2015: Zelena isceljuje, crna štiti!
Foto: Foto/Shutterstock

U svetu je popularno verovanje da nošenjem određenih boja privlačite sreću i uspeh. Tradicija da se nose specifične boje za svaku narednu Novu godinu zasniva se na kineskoj tradiciji, ili, tačnije, na teoriji Feng šui - pet elemenata. Prema kineskom kalendaru, energija je svake godine izražena u specifičnom Feng šui elementu - Voda, Drvo, Vatra, Zemlja ili Metal.

Operite sve vaše probleme sapunom: Feng šui otkriva kako!2015 je godina Drveta prema Feng šuiju, pa stručnjaci preporučuju da se nose sledeće boje:

1. Zelena

Zelena je boja obnove, sveže energije i novih početaka. U teoriji Feng šui- pet elemenata, zelena boja očigledno pripada šumskom elementu. Ona smiruje i živce i balansira celo telo. Takođe, važno je imati bar nekoliko različitih nijansi zelene kako bi efekat bio uočljiviji.

2. Braon

U Feng šuiju, braon boja predstavlja feng šui element Drvo. Braon je Feng šui boja koja je imala veliki preokret u poslednjih nekoliko godina. Ima hranljivu feng šui energiju, a ona se vratila u bogatim nijansama i povezana je sa tamnom čokoladom, kafom i prelepim mahagonijem.

Izbegnite 3 najčešće modne greške koje pravi većina žena!

3. Plava

Plava je veličanstvena Feng šui boja. Ona se kreće od nežne plave i plavo-zelene do indigo plave. U Feng šuiju, plavo se povezuje sa vedrim nebom i osveženjem.

4. Crna

Crna boja je puna Feng šui energije, misterije i prefinjenosti. Ona drži energiju moći i zaštite. To je boja noći, dubokih voda i univerzalne praznine. Feng šui upotreba crne boje u bilo koji prostor unosi dubinu, definiciju i snagu.

Feng šui stručnjaci upozoravaju: Zbog ovih 6 stvari ste nesrećni u svom domu!

5. Zemljani tonovi

Tu spadaju bež, toplo-siva i boja gline. Možete nositi ne samo odeću već sve vrste dodataka u ovim bojama - nakit, kaiševe, šalove itd.

Kako da vam noge deluju duže u ravnoj obući: 3 saveta za vitkiji izgled!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs