Ugledajte se na njih

Tajne holivudskih lepotica: Kako su Džulijen Mur i Ema Stoun doterale liniju za Oskara! (FOTO)

Iako je u decembru napunila 54 godine, Džulijen i dalje ima savršenu figuru
Lepi & Zdravi
23:52h
Tajne holivudskih lepotica: Kako su Džulijen Mur i Ema Stoun doterale liniju za Oskara! (FOTO)
Foto: AP / Reuters

Kako su se holivudske dive pripremale da bi tokom najvažnije noći filmske industrije, dodele Oskara, bile u najboljoj formi? Evo na kakvim su režimima bile Ema Stoun i Džulijen Mur.

Izbacivanje ugljenih hidrata

Džulijen Mur je dobitnica Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu "Just Alice". Iako je u decembru napunila 54 godine, Džulijen i dalje ima savršenu figuru. U intervjuu za magazin Health 2013. otkrila je da vežba Ashtanga jogu dva ili tri puta nedeljno. Ova vrsta joge uključuje sinhronizaciju disanja, kretanja i položaja, a cilj joj je detoksikacija putem znojenja. Nedavno je rutinu obogatila dizanjem laganih tegova, ali nije prestroga prema sebi.

Zbog uloge smršala 7 kilograma za 10 dana: Zanosna glumica otkriva kako! (FOTO)

"Više ne mogu da vežbam šest dana zaredom, jer me sve boli, a naročito kukovi", rekla je Health magazinu.U cilju mršavljenja, njen trener Dejvid Kirš preporučio joj je kombinaciju kardio vežbi i dizanja tegova, po 30 minuta kardija tri puta nedeljno i dizanje tegova dva puta nedeljno. Njena dijeta je siromašna ugljenim hidratima, otkrila je magazinu Flare 2013.

"Morala sam da se oprostim od peciva da bih zadržala svež izgled", rekla je Mur. Jelovnik joj je bogat ribom i povrćem, kao i manjim količinama mesa i testenine.

Jedite bez griže savesti: Novi način ishrane 80/20 hit među holivudskim zvezdama!

Povremeno uživanje u poslasticama

Ema Stoun bila je nominovana za najbolju glumicu u filmu "Birdman". Ona nikad nije bila sklona vežbanju.

"Za vreme snimanja "Spidermana", osećala sam intenzivan gnev kada sam morala da dižem tegove", rekla je US Weekly-u. Njen trener je izjavio za magazin Shape da su tokom snimanja on i Ema vežbali tri do pet dana nedeljno po 90 minuta. Njihovi treninzi su usmereni na poboljšavanje ravnoteže, jačanje mišića i uključuju iskorake i dizanje na prečki.

Kako su Italijanke toliko zgodne: 10 tajni njihove ishrane!

Zadnjih godina Ema je zavolela fitnes, pomoću vežbi koje joj se sviđaju, kao što su plivanje, joga i pilates. Njena instruktorka pilatesa Mari Vinzor kaže da je posećuje svakodnevno kad god je u Los Anđelesu. Tokom jednosatnih vežbi, Ema se fokusira na učvršćivanje bedara, zadnjice i jezgrenih mišića. U razgovoru za časopis Glamour, otkrila je da nikad nije bila sklona dijetama i da veruje u potrebu povremenog uživanja u poslasticama. Ipak, dobro kontroliše svoje prehrambene porive.

''Jede malo mesa i masne hrane i puno svežeg voća i povrća'', kaže glumičin trener Armando Alarkon.

Šta jedu mršavi ljudi: 8 namirnica koje treba da ubacite u svoj jelovnik!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs