Ugledajte se na nju

Sve što jednu ženu čini damom poput kraljice Leticije: Tajne njenog besprekornog izgleda!

Bivša novinarka, a sada prva španska kraljica bez kapi plave krvi, važi za jednu od najelegantnijih i najlepših žena sveta. Uvek besprekorno odevena, otmena i svedena
Star look
23:54h Autor:
Sve što jednu ženu čini damom poput kraljice Leticije: Tajne njenog besprekornog izgleda!
Foto: Reuters

Španska kraljica Leticija svojim šarmom i prirodnom lepotom ostavila je u senci mnoge holivudske dive, a svojim izgledom parira i mnogo mlađim damama.

Bivša novinarka, a sada prva španska kraljica bez kapi plave krvi, važi za jednu od najelegantnijih i najlepših žena sveta. Uvek besprekorno odevena, otmena i svedena.

OVDE upoznajte španske princeze, Leonoru i Sofiju!

Fitnes tajne

Leticija ima 41 godinu, i dva porođaja iza sebe. Majka je dve princeze, osmogodišnje Leonore i sedmogodišnje Sofije. Svoju vitku figuru uspešno održava, a neke od njenih fitnes tajni su bavljenje tenisom, skijanje i jedrenje.

Ona definitivno, barem za sada, nije od onih žena koje spas od starenja pronalaze u plastičnoj hirurgiji. Leticija je takva kakva je, i to sve zahvaljujući sportu i rekreiranju.

Više o životu kraljice Leticije saznajte OVDE.

Kosa

Kada je reč o kosi, kao jednom od najzavodljivijih ženskih aduta, Leticija je i na tom polju skromna. Svoju dugu smeđu kosu prošaranu ponekim zlatastim pramenovima, kraljica najčešće nosi puštenu ili vezanu u nisku elegantnu punđu. Najčešće je isfenirana na ravno ili, pak, blago talasasto.

Stil odevanja

Leticija je uvek besprekorno i smerno odevena, te do sada nije imala nekih većih modnih promašaja. Neretko je možemo videti u kaputićima, haljinama i kompletima crvene, zelene ili teget nijanse, ali najčešće se drži dve proverene boje - bele i crne. Čini se da su joj omiljene suknje i haljine do kolena i one koje prate liniju tela.

Usporite proces starenja - OVDE saznajte tajne žene koje izgledaju mlađe nego što jesu.

Na svim zvaničnim događajima, Leticija ne zaobilazi cipele na štiklu, a to su uglavnom klasične salonke sa špicom. Ona definitivno zna šta voli da nosi, a što je još bitnije, zna kako to da iznese.

Nega lica, šminka

Njeno lice i koža svakako izgledaju mlađe u odnosu na njene godine, ali nepogrešivim izborom šminke uspeva da sebi skine još po koju godinu. Redovno ide na tretmane lica, toniranje i anti stres vežbe, zahvaljujući čemu ima tako blistav ten i kožu.

Magična formula - OVE saznajte kojih 7 stvari ženu čine privlačnijom muškom polu.

Na usnama uglavnom nosi blago roze karmin. Dakle, njeno zlatno pravilo šminkanja je - što manje, to bolje.

Za besprekoran i prefinjen izgled - OVDE saznajte tajne lepote Amal Alamudin.

Leticija jeste kraljica, ali je pre svega majka, supruga i žena sa diplomom, koja potiče iz niže srednje klase i čiji su roditelji naporno radili za život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs