Darežljiva

Sve spremno za selidbu: Ceca Ražnatović sestri Lidiji kupila stan u centru Beograda

Pevačica je pomogla Lidiji da kupi stan za svoju porodicu, iako će sa sestrom i ubuduće sigurno provoditi dosta vremena u vili kod Zvezdinog stadiona
Šuška se
18:06h Autor:
Sve spremno za selidbu: Ceca Ražnatović sestri Lidiji kupila stan u centru Beograda
Foto: Kurir Arhiva

Posle više od dve decenije provedene u sestrinom domu, Lidija Ocokoljić se seli iz vile Svetlane Cece Ražnatović. Sve je, dakle, spremno za selidbu jer su Ceca i Lidija već pronašle stan u širem centru grada.

"Već duže vreme pričaju o tome da se Lidija sa svojom porodicom preseli u veći stan. Kako sam čuo, oni su u širem centru grada već pronašli stan u kojem će Lidija živeti. Već uveliko traje opremanje tog stana, pa će sa selidbom još malo pričekati dok sve ne bude gotovo", priča dobro obavešteni izvor.

Iako će živeti na različitim adresama, sestre će, svakako, svakodnevno biti zajedno. Lidija ima četvoro dece i Ceci jako teško pada što će se oni odseliti, a s druge strane joj je opet drago što će imati svoj dom. Ako sve bude teklo po planu, već za mesec i po dana Lidija će biti u svom stanu

Lidija i Ceca žive zajedno već dve decenije. U tom periodu Lidija je bila Cecin najveći oslonac i prolazila je kroz sve što je zadesilo folk divu. Veoma su vezane, mada su već probale da žive odvojeno kada se Lidija u jednom trenutku privremeno preselila na Kipar. Međutim, kako izvor navodi, Ceca je pomogla Lidiji da kupi stan za svoju porodicu, iako će sa sestrom i ubuduće sigurno provoditi dosta vremena u vili kod Zvezdinog stadiona.

Svetlana Ceca Ražnatović promenila frizuru: Kako vam se čini? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs