Pala prosidba

Svadba na leto: Vladimir Stojković ponovo staje na ludi kamen!

Golman planira da po povratku iz Izraela organizuje intimno venčanje s devojkom Valentinom Pupović
Vip priča
04:34h Autor:
Svadba na leto: Vladimir Stojković ponovo staje na ludi kamen!
Foto: Fonet

Vladimir Stojković (32) rešio je da opet stane na ludi kamen. Posle razvoda od Bojane Rajić, s kojom ima sina Lava, golman nije izgubio veru u brak, pa će zasnovati porodicu s devojkom Valentinom Pupović (24) iz Pljevalja, s kojom je u vezi godinu i po dana, prenosi Kurir.

Njih dvoje planiraju venčanje na leto, kada se Vladimir bude vratio iz Izraela, gde brani boje fudbalskog kluba Makabi Haifa. Do tada njegova partnerka bi trebalo da diplomira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Par planira intimnu svadbu, kojoj će prisustvovati samo najuži članovi porodice i bliski prijatelji. Ni jedno ni drugo ne žele da od toga prave pompu i medijski spektakl.

"Valentina je često kod Stojketa u Izraelu. Još se nije preselila zbog obaveza na fakultetu. On je još pre godinu dana shvatio da je ona prava osoba za njega i nedavno je odlučio da s njom sklopi brak. Još nisu odredili tačan datum, ali venčanje planiraju na leto", otkriva jedan golmanov prijatelj.

Javno prepucavanje bivših supružnika: Bojana oštro odreagovala na Stojketovu poruku svim ženama!

"Oni se mnogo vole, a što je najbitnije, imaju razumevanja jedno za drugo kad je posao u pitanju. Valentinu je Lav odlično prihvatio i lepo se slažu, što je Stojketu najbitnije. Takođe su je i njegovi prijatelji zavoleli i već je oslovljavaju sa kumo", završava Stojketov drugar.

Podsetimo, Vladimir Stojković i Bojana Rajić bili su u braku tri godine, tokom kojih su dobili sina Lava (4). Bivši supružnici zvanično su se razveli početkom marta prošle godine. Dete je pripalo Bojani, ali Stojke može da ga viđa kad god poželi. Bivši supružnici ne komuniciraju i vode spor po golmanovoj tužbi da je Rajićeva bez njegove dozvole promenila bravu stana koji je dobila od njega na korišćenje.

Vladimir je u septembru prošle godine za Kurir pričao da je Valentina prava devojka za njega.

Vladimir Stojković: Nije moj nivo da komentarišem Bojanu i Kosmajca!

"S Valentinom mi je lepo u vezi i, ako nam bude ovako u narednom periodu, sigurno ću s njom imati lepu budućnost. Naravno da je ona uvek uz mene i sa mnom jer joj je tu i mesto. Potpuno razume moj posao jer i ona ima svoje obaveze u vezi s fakultetom. Valentina je normalna devojka, nije iz javnog života i baš zbog toga ne želim da je provlačim po novinama. Vodim je u Izrael i tamo ćemo započeti zajednički život".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs