Kazanova

Ženskaroš na tronu: Kralj spavao sa 1500 žena! (FOTO)

Iako je spolja izgledalo da kralj i kraljica imaju idealan brak, to nije bilo ni blizu istini
Šuška se
22:56h Autor:
Ženskaroš na tronu: Kralj spavao sa 1500 žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španski kralj Huan Karlos bio je 39 godina na tronu, a nasledio ga je sin princ Felipe. Ova kraljevska porodica jedna je od najstarijih u Evropi, a zanimljiva je i po ljubavnim skandalima.

Kralj Huan Karlos se 1962. godine oženio grčkom princezom Sofijom, sa kojom, osim sina Felipea, ima i dve ćerke. Iako je spolja izgledalo da kralj i kraljica imaju idealan brak, to nije bilo ni blizu istini.

Šokantno saznanje: Princeza Dajana bila trudna u času pogibije? (FOTO)

Pilar Ejr napisala je čak šest knjiga o španskoj kraljevskoj porodici i ona, pozivajući se na proverene izvore, tvrdi da kralj Huan Karlos i kraljica Sofija već 35 godina ne dele postelju.

Ženskaroš Huan je varao svoju suprugu od prvog dana braka. Svega nekoliko meseci nakon što je postao kralj, Sofija ga je zatekla in flagrante sa jednom španskom glumicom. Lagao je Sofiju da ide u lov, da ide u muškom društvu i da bi njoj sigurno bilo dosadno. Od tada su samo formalno u braku i oboje vode svoje živote”, navodi autorka.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Foto: AP
Foto: AP

Huan je pokojnu princezu Dajanu, navodno, zaveo dok je ona sa suprugom Čarlsom i sinovima, prinčevima Harijem i Vilijamom, bila na odmoru u kraljevoj palati na Palma de Majorki 1986. godine. Dajana je tada imala samo 25 godina, a njen brak sa Čarlsom već je bio u krizi. Pokojna princeza aferu nikad nije priznala.

Tužna princeza Grejs Keli: Mrzela svaku sekundu svog kraljevskog venčanja!

Ona je rekla samo da je kralj Huan Karlos jako šarmantan i možda malo previše pažljiv prema njoj. U svoju obranu je rekla kako se na tom odmoru borila sa bulimijom, pa je većinu vremena provela sa glavom iznad wc šolje i da nije ni imala vremena za očijukanje sa Karlosom.

„Kralj je profesionalni zavodnik. On je spavao sa više od 1.500 žena. Jedna od njih bila je i britanska princeza Dajana”, zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs