Neverovatno

Vil Smit uhvaćen na delu: Zbog seksa sa muškarcem, ostavila ga žena!

Aleksis Arkete je iznela ozbiljne informacije iz privatnog života slavnog glumca
Šuška se
13:08h Autor:
Vil Smit uhvaćen na delu: Zbog seksa sa muškarcem, ostavila ga žena!
Foto: AP

Aleksis Arkete, članica slavne glumačke porodice i aktivistkinja za LGBT prava, na Fejsbuk je reagovala na odluku Džejd Pinket Smit (44) da bojkotuje ovogodišnju dodelu Oskara zbog nedostatka afroameričkih nominacija.

"Kada Džejd prizna da je gej i kada Vil prizna da mu je prvi brak završio kada ga je supruga uhvatila kako se seksa sa "sponzorom", slavnim menadžerom Benijem Medinom, onda ću ih poslušati," izjavila je Aleksis, koja je rođena kao Robert, i tvrdi da je Vil homoseksualac, a da je bivšu suprugu Šere Zampino potplatio da ništa ne govori u javnosti.

Vil se sa Šere razveo 1995., a sa Džejd se venčao dve godine nakon toga.

"Vil je na setu filmu "Six Degreees of Separation" napravio pravu dramu jer je po scenariju trebao poljubiti glumca Antonija Rapa. Nagovorio je redatelja da mu snimaju samo potiljak, pa se navodni poljubac nije ni video" ispričala je sestra Patricije Arkete koja je 2014. dobila Oskara za film "Boyhood'.

"Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si sa nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas," zaključuje Arkete.

Vil Smit prevaren: Njegova žena se provodi sa duplo mlađim muškarcem! (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs