Odlučila

Viktorija Bekam uklanja tetovaže posvećene Dejvidu!

Dve tetovaže posvećene suprugu koje bivša Spajsica ima na zglobovima vidno su izbledele
Šuška se
21:48h
Viktorija Bekam uklanja tetovaže posvećene Dejvidu!
Foto: Profimedia

Popularna modna kreatorka Viktorija Bekam odlučila je da ukloni sa tela tetovaže, te se podvrgla laserskom tretmanu, prenose strani mediji.

Naime, dve tetovaže posvećene suprugu Dejvidu Bekamu koje bivša Spajsica ima na zglobovima vidno su izbledele. Ne, nije u pitanju nikakva kriza u braku. Naime, Viki smatra da sa tetovažama izgleda neozbiljno, te da bi to moglo da ugrozi njenu reputaciju uspešne poslovne žene, koju gradi već godinama.

Na zglobu leve ruke Viktorija ima rimskim brojevima istetoviran datum kada su ona i Bekam obnovili bračne zavete.

Povodom desetogodišnjice braka, na istom zglobu istetovirala svoje i Dejvidove inicijale, kao i reči "zajedno, zauvek, večno" na hebrejskom.

Ukras tela ili simbol lakog morala: Šta muškarci misle o ženama sa tetovažom!

Na desnom zglobu piše "De Integro" što na latinskom znači "ponovo ispočetka". Ovu tetovažu je uradila 2007, kada se sa porodicom preselila u Los Anđeles, gde je Dejvid igrao u fudbalskom klubu LA Galaksi.

Kada već govorimo o njenim tetovažama, Viki je u dnu leđa istetovirala pet zvezdica, koje označavaju nju i njene članove porodice - Dejvida i sinove Bruklina, Romea i Kruza. Kada je radila ovu tetovažu kćerkica Harper još nije bila rođena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs