Nepoželjna u Pljevljima

Vesna Zmijanac šokirana: Nastup otkazan, prodato samo 40 karata!

Cena karte je bila pet evra, a za sve ovo vreme prodat je veoma mali broj karata, rekao je izvršni direktor centra u kom je pevačica trebalo da nastupi
Šuška se
13:08h Autor:
Vesna Zmijanac šokirana: Nastup otkazan, prodato samo 40 karata!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Vesna Zmijanac izgleda nije jedna od omiljenih u Pljevljima, gde je nedavno doživela debakl kada je prodala samo 40 karata za nastup!

Naime, folkerka je imala zakazan koncert u subotu u hali koja prima oko 2.000 ljudi, a za spektakl koji je trebalo da se održi, prodato je samo 40 ulaznica. Organizatori koncerta odlučili su da zbog toga otkažu Vesnin nastup.

"Koncert koji je bio ugovoren pre nekoliko meseci je otkazan jer je prodato samo 40 karata, pa smo bili primorani da to učinimo. Cena karte je bila pet evra, a za sve ovo vreme prodat je veoma mali broj karata, kao što sam već rekao. Inače, do sada nismo imali problem ni sa jednom zvezdom. Ovo se prvi put dešava! Iznenađeni smo da nije mogla da napuni halu koja prima 2. 000 ljudi", kaže za Alo Danilo Vukićević, izvršni direktor sportskog centra Ada.

Vesna Zmijanac kao pankerka: Da li vam se sviđa? (FOTO, VIDEO)

Kako je ispričao izvor blizak pevačici, ona je iznenađena i zatečena ovom situacijom.

"Vesna se baš iznenadila kada su joj javili da koncerta neće biti jer nema ljudi koji su zainteresovani da mu prisustvuju. Do sada joj nijedan nastup nije otkazan jer je uvek punila klubove, kafane i koncertne hale. U Pljevljima nije pevala godinama i zato se nadala da se publika uželela njenih pesama i da će se tražiti karta više. Organizatori su razočarani i besni, kažu da se ovo prvi put dešava, pa se zbog toga još gore oseća. Iskreno se nada da se ovakav debakl desio sada i nikada više", kaže nam izvor blizak Vesni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs