Otkrio u poslednjem intervjuu

Varao je stalno, pa konačno priznao: Žalim zbog mnogobrojnih afera! (FOTO)

Neko vreme sam to skrivao, ali jednom me uhvatila i bila je jako razočarana. I ja sam bio razočaran, kaže iskreno nekada uspešni košarkaš
Šuška se
22:18h Autor:
Varao je stalno, pa konačno priznao: Žalim zbog mnogobrojnih afera! (FOTO)
Foto: AP / Mark J Terrill

Lamar Odom, 37-godišnji košarkaš, progovorio je o detaljima iz svoje burne prošlosti zbog koje je prokockao brak, ali i karijeru. U najnovijem intervjuu opisao je šta se tačno dogodilo onog dana kada je pronađen u nesvesti na podu jednog bordela.

''Bio sam sam kod kuće i bilo mi je dosadno. Hteo sam da izađem i zabavim se. Sećam se da sam možda popio malo kako bih podigao raspoloženje, ali da li sam bio na drogama ili pijan? Ni slučajno. Sećam se da sam ležao u krevetu sa dve žene i da sam zaspao. To je sve. Kada sam se četiri dana kasnije probudio, pokušavao sam da izvučem cevčice iz usta'', ispričao je Lamar.

Preživeo je 2 moždana udara i dva infrakta. Njegov brak s poznatom starletom Kloi Kardašijan tada je bio praktično gotov, ali ona je sve vreme oporavka bila uz njega, iako je već bila ludo zaljubljena u košarkaša Tristana Tompsona.

Njihov život je potpuna laž, kakav glamur: Bliski saradnik Kardašijanovih otkrio šokantne detalje!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 22, 2017 at 1:37pm PDT

Zvanično su se razveli u oktobru prošle godine, a Lamar tek sada priznaje da mu je žao zbog svega što je priuštio Kloi. Preljuba i zavisnost od kokaina jednostavno su bili previše za nju.

"Ako zbog nečega žalim, žalim zbog mnogobrojnih afera koje sam imao tokom našeg braka. Voleo bih da sam držao penis u pantalonama", izjavio je Lamar, piše Us Weekly.

Smršala 20 kg i zategla zadnjicu jednom vežbom: Svako može da je radi kod kuće! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Neko vreme sam to skrivao, ali jednom me uhvatila i bila je jako razočarana. I ja sam bio razočaran. Najtužnije od svega je to što ne znam da li sam bio razočaran zbog toga što sam se drogirao ili zato što me ona uhvatila", priznao je.

Lamar kaže da se sve pogoršalo kada je Kloi odlučila da raskine s njim.

"Nije bilo dobro. Nisam pokušavao da popravim svoj brak, samo sam hteo da budem nadrogiran. U tom trenutku moj život se vrteo oko droge", otkrio je Lamar koji tvrdi da se više ne drogira.

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs