Potpisali papire

Troje dece, 10 godina braka: Iako su svi očekivali pomirenje, par se zvanično razvodi!

Ben Aflek i Dženifer Garner stali su na ludi kamen 2005, a 10 godina kasnije objavili su da se razvode. Sada je to i zvanično
Šuška se
08:04h Autor:
Troje dece, 10 godina braka: Iako su svi očekivali pomirenje, par se zvanično razvodi!
Foto: Profimedia

Iako se činilo da će par prebroditi sve probleme, Dženifer Garner i Ben Aflek podneli su papire za razvod braka.

Dženifer i Ben su se upoznali 2001. godine na snimanju filma „Pearl Harbor“, a zatim su se opet spojili na snimanju filma „Daredevil“ dve godine kasnije. Ipak, vezu su otpočeli tek 2004. godine.

Godinu dana kasnije, tačnije 2005, venčali su se na privatnoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo samo dvoje ljudi. Zajedno imaju troje dece, a Ben je često isticao kako je lepotica "vratila njegov život i karijeru na pravi put".

U braku su proveli 10 godina. Međutim, nakon proslave desetogodišnjice braka, 2015. godine, objavili su da se razvode, a tajne su počele da isplivavaju jedna za drugom.

Tako smo saznali da ju je Ben često varao, a poslednja prevara ga je koštala braka kada se "spetljao" sa dadiljom svoje dece, Kristin Uzunijan. On je natpise demantovao, ali je njegova supruga indirektno priznala u jednom intervjuu da je to tačno.

"Bili smo razdvojeni mesecima pre nego što sam saznala za dadilju", rekla je.

Uz to, Ben je poznati zavisnik od kocke, ali i alkohola, a nedavno je ponovo završio na rehabilitaciji nakon koje se zahvalio supruzi na bezuslovnoj podršci koju mu daje.

Dogovorili su se da će deliti zajedničko starateljstvo nad decom, a navodno je Dženifer bila ta koja je napravila prvi korak da se zvanično i razvedu.

Plakala pred bivšim: Slavna glumica suzama želi da ga vrati! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs