Nije časila ni časa

Tri meseca nakon razvoda: Nataša Bekvalac potvrdila da je trudna sa novim dečkom! (FOTO)

Pevačica i biznismen posle tri meseca veze saznali da će postati roditelji, Lazukić u zlatari već naručio prsten, posle čega će je zaprositi
Šuška se
14:40h Autor:
Tri meseca nakon razvoda: Nataša Bekvalac potvrdila da je trudna sa novim dečkom! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Nataša Bekvalac (36) u drugom je mesecu trudnoće sa dečkom Lukom Lazukićem (35)! Popularna pevačica za Kurir je preko svoje menadžerke potvrdila srećnu vest.

"Tačno je! Nataša je trudna, neće davati nikakve izjave u vezi s tim, budući da je još rano. Biće vremena", rekla je Natašina saradnica Tanja Mrkić.

Nataša i Luka neizmerno su srećni zbog saznanja da će postati roditelji, a biznismen je već odabrao prsten koji će dati svojoj devojci kad je zaprosi, saznaje Kurir.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

"Luka je prsten već poručio u zlatari kod svog prijatelja. Planirao je da je iznenadi i da se veri s njom na sledećem odmoru na Ibici, baš na mestu gde su upoznali pre šest godina. On nije ni slutio da je Nataša u drugom stanju kad je odlučio da je zaprosi. Kad je test za trudnoću potvrdio da će postati roditelji, Luka je u naletu emocija želeo da joj kaže da je već kupio prsten, ali se suzdržao", kaže dobro obavešten izvor.

On dodaje da je i Nataša zaplakala od sreće kad joj je lekar saopštio da će ponovo postati majka.

Nataša Bekvalac na Ibici: Romantični odmor sa novim dečkom (VIDEO)

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 1, 2017 at 10:02am PDT

"Suze nije krila, toliko je želela da ponovo postane majka. Odmah je pozvala Luku. Radosnu vest su podelili samo sa članovima porodice", završava naš izvor.

Podsetimo, Nataša je do pre tri meseca bila u braku s direktorom sportskog centra "Pionirski grad" Ljubom Jovanovićem. Pre njega, pevačica je bila udata za vaterpolistu Danila Ikodinovića, s kojim ima desetogodišnju ćerku Hanu. Luka je bio oženjen Aleksandrom iz Novog Sada, s kojom ima petogodišnju ćerku Iru.

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Luka joj zabranio da pije

Nataša je priznala da ne sme više da se opija zbog trudnoće! Pevačici je dečko zabranio alkohol. Iako je momku dala reč, Nata je prekršila obećanje i na splavu, gde je nastupala, popila je čašu šampanjca.

"Meni je inače zabranjeno da pijem, ali od jednog gutljaja mi neće biti ništa. Nek ide život!" rekla je pevačica.

Dom Nataše Bekvalac: Životni prostor ispunjen ljubavlju i romantičnim detaljima! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs