Voli da intrigira javnost

Suzana Mančić o najluđem seksu: Jedino na drvetu nisam vodila ljubav!

Postoji jedan problem, dok se nisu pojavile ove boleštine, kao što je sida, mogli smo da radimo šta smo hteli. I taman kad sam ja htela da radim šta hoću, onda se pojavila sida, priča Suzi
Šuška se
15:02h
Suzana Mančić o najluđem seksu: Jedino na drvetu nisam vodila ljubav!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Voditeljka Suzana Mančić kaže da voli da intrigira javnost , kao kad je pevala rođendansku pesmu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, a otkrila je i na kom mestu jedino nije vodila ljubav.

"Posle pesmice koju sam otpevala Putinu zvali su me da isto uradim i za Aleksandra Vučića i Tomu Nikolića, pa sam ja u jednom trenutku rekla: "Ljudi, nemam ja agenciju za pevanje, pa da me stalno zovete". Inače, ja volim da intrigiram javnost, to pokaže koliko su ljudi neslobodni i nekreativni u razmišljanju. Više od polovine Srbije me je pljuvalo tada, a ostali su se smejali".

Suzana Mančić hoće da usvoji dete: Treba pojednostaviti tu proceduru!

Na pitanje da li je nekada bila u vezi sa crncem, voditeljka odgovara:

"Ne, zato što nisam imala priliku, mada nikad se ne zna. Postoji jedan problem, dok se nisu pojavile ove boleštine, kao što je sida, mogli smo da radimo šta smo hteli. I taman kad sam ja htela da radim šta hoću, onda se pojavila sida", priča Suzi i otkriva koje je najluđe mesto na kom je vodila ljubav:

"Jedino na drvetu nisam vodila ljubav".

Suzana Mančić: Orošavanje vagine je stara metoda koju su koristile naše bake!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs