Široko

Raskošno slavlje: Brena i Boba spremili 100.000 evra za Viktorovo punoletstvo!

Na zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se naći mnoga značajna imena iz sveta estrade, politike, ekonomije i sporta
Šuška se
04:42h Autor:
Raskošno slavlje: Brena i Boba spremili 100.000 evra za Viktorovo punoletstvo!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala slavlje u beogradskom hotelu za 300 zvanica, a nasledniku će pokloniti skupoceni automobil.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala proslavu punoletstva mlađeg sina Viktora i za to planiraju da iskeširaju čak 100.000 evra, saznaje Kurir.

Slavlje u beogradskom hotelu „Kraun plaza“ koštaće pevačicu i bivšeg tenisera oko 30.000 evra, a svom nasledniku za 18. rođendan, koji će proslaviti 30. marta, žele da poklone automobil, za koji planiraju da izdvoje još oko 70.000 evra.

Napisao status na Fejsbuku o Lepoj Breni: Mladić završio u policiji!

Na zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se naći mnoga značajna imena iz sveta estrade, politike, ekonomije i sporta. Brena i Boba će se potruditi da ispune i sve muzičke želje svog mezimca, pa će goste uveseljavati njihova buduća snajka Aleksandra Prijović, koja je u vezi s pevačicinim pastorkom Filipom. Pored nje, pevaće i Rada Manojlović, Darko Lazić, Predrag Živković Tozovac, Aca Lukas, Ana Bekuta i mnogi drugi. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri, dok će trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja.

"Brena i Boba su se već dogovorili da se te večeri služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna. Porodici je najvažnije da sve prođe kako treba i da slavljenik bude zadovoljan, kako zabavom tako i automobilom koji planiraju da mu daruju. Još nisu odabrali model, a dvoume se između BMW X6 ili rendž rovera", kaže dobro obavešten izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs