Skandal

Pukla bruka u Holivudu: Anđelina varala Breda Pita sa kamermanom?!

Oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju
Šuška se
20:12h Autor:
Pukla bruka u Holivudu: Anđelina varala Breda Pita sa kamermanom?!
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Već neko vreme se šuška da je brak slavnog para Anđeline Džoli i Breda pita pred raspadanjem, sada su isplivale nove informacije koje su dodatno podgrejale ove navode, piše Story.rs.

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brak okončati.

Strani mediji javljaju da je lepa oskarovka trenutno u Kambodži, gde režira film Prvo su ubili mog oca, ali i gde je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Predstavnici za štampu slavnog para još uvek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Skandal na sred ulice: Žena oči u oči sa mužem i njegovom ljubavnicom! (VIDEO)

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.

Ukoliko je vest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše Ho​llywood life, on bi utehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

Foto: AP / Charles Sykes
Foto: AP / Charles Sykes

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs