Džaba mu svi napori

Proveli su ludu noć zajedno: Molio je da bude sa njim, pevačica ga iskulirala! (FOTO)

Pokušao je na sve moguće načine da joj objasni da želi vezu s njom i molio ju je da dođe u njegov luksuzni apartman u Las Vegasu gde su proveli prvu zajedničku noć, otkriva izvor blizak poznatom didžeju
Šuška se
17:06h Autor:
Proveli su ludu noć zajedno: Molio je da bude sa njim, pevačica ga iskulirala! (FOTO)
Foto: Instagram / Nicolescherzy

Škotski didžej Kalvin Haris (32) ubrzo nakon raskida sa Tejlor Svift (26) navodno je proveo ludu noć s Nikol Šerzinger (38), piše The Sun. Ipak, lepa pevačica nije želela vezu s Harisom uprkos njegovim nastojanjima da joj se približi.

Pevačica na pragu 40-ih u depresiji: Zbog posla nemam muža i decu! (FOTO)

Kako piše britanski tabloid, didžej je na sve načine pokušao da zadobije simpatije zgodne crnke, pa je čak pristao na pojavljivanje u šou "X Factor".

"Nema šanse da bi on pristao da bude gostujući član žirija da mu se Nikol nije toliko svidela", rekao je izvor blizak Harisu.

Želela je svadbu: Umesto venčanja, dobila raskid zbog ljubomore! (FOTO)

"Nikol se Kalvinu mnogo svidela i njih dvoje su proveli ludu noć nakon što je raskinuo sa Svift. Pokušao je na sve moguće načine da joj objasni da želi vezu s njom i molio ju je da dođe u njegov luksuzni apartman u Las Vegasu gde su proveli prvu zajedničku noć", dodaje izvor i naglašava da Nikol nije želela zbog Kalvina da raskine vezu s teniserom Grigorom Dimitrovim (25).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs