Neće nedostajati romantike i glamura

Procureli detalji venčanja godine: Ovako će se Pipa Midlton udati za bogatog verenika!

Predivnu i diskretnu svadbu Pipa namerava svim silama da zaštiti od znatiželjnih medija
Šuška se
16:16h Autor:
Procureli detalji venčanja godine: Ovako će se Pipa Midlton udati za bogatog verenika!
Foto: Profimedia

Cure detalji svadbe Pipe Midlton i Džejmsa Metjuza, njenog imućnog verenika. Britanski mediji raspisali su se o svadbi sestre lepe vojvotkinje Kejt Midlton, upoređujući odmah ova dva venčanja. Međutim, ne može da se uporedi kraljevska svadba s onom "običnom". Ipak, romantike i glamura neće nedostajati!

Daily Mail piše da će se svadbeno slavlje održati na imanju Pipinih roditelja, a prisustvovaće 150 gostiju. Zabava u vrtu njenih roditelja je dovoljno lepa za zgodnu Pipu. Osim toga, šarmu će dodati preslatki princ Džordž i princeza Šarlot. Princ i princeza biće zaduženi za cveće i prstenje. Džordž će nositi prstenje, a Šarlot će posipati cveće na svadbi. Predivnu i diskretnu svadbu Pipa namerava svim silama da zaštiti od znatiželjnih medija.

Kum bi trebalo da bude njen brat Spenser, inače skandalozni član porodice jer je učestvovao svojevremeno u jednom rijaliti šou. Pipa i zgodni Džejms zabavljali su manje od godinu dana kada ju je on zaprosio u julu ove godine. Pipu je to potpuno iznenadilo i oduševilo i odmah je pristala da se uda.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs