Tajna

Poznati par sedam godina imao seksualnu vezu sa dadiljom: Ljubav pukla, javnost zgrožena! (FOTO)

Naizgled idealan par krio je tajnu koja ih je na kraju uništila
Šuška se
00:10h Autor:
Poznati par sedam godina imao seksualnu vezu sa dadiljom: Ljubav pukla, javnost zgrožena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dadilja bivše članice Spajs Grls grupe, Mel B, Lorejn Giles, tvrdi da ju je pevačica nagovorila na grupni seks s njom i njenim mužem Stefanom Belafonteom te da joj je dala alkohol kad je imala samo 18 godina. Lorejn sad tuži Mel B za klevetu zbog tvrdnji koje su procurele u javnost da je Lorejn abortirala Stefanovo dete.

Kako piše TMZ, dadilja tvrdi da ju je 41-godišnja pevačica opijala i uvukla u grupni seks, a smeta joj što je ona prikazana kao prostitutka i razaračica brakova.

Kako je objasnila, ubrzo nakon njenog dolaska iz Nemačke u SAD, Mel B joj je objasnila da ona i suprug imaju otvoren brak, a potom ju je napila i nagovorila na seks u troje. Tvrdi da je njena seksualna veza s Mel B trajala sedam godina te da nije istina da je ostala trudna s Belafonteom.

Pevačici je prekipelo: Dve godine me varao sa dadiljom!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ni u jednom trenutku Giles i Belafonte nisu imali seksualne odnose bez znanja i učestvovanja Mel B niti su joj u i jednom trenutku rekli da je Giles trudna s njim", piše u njenoj tužbi protiv bivše spajsice.

Umesto toga, Lorejn se obratila Mel B za pomoć kad je ostala trudna nakon seksa za jednu noć s nepoznatim mladićem. Priznala je da joj je pevačica pomogla tokom pobačaja te dodala da nije mogla ostati trudna s Belafonteom jer se s njim do tad nije mesecima imala odnos.

Mel B je tvrdila da dadilja poseduje nekoliko njenih seks snimaka, što je Lorejn demantuje navodeći da ako je neko snimao njihov seks, to je bila Mel B, a ne Belafonte.

Mel B je već u nekoliko navrata uhvaćena u strasnom zagrljaju sa nepoznatim ženama.

Stravičan život pevačice šokirao svetsku javnost: Šta joj je muž radio punih 10 godina!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs