Brutalno je isprozivali

Ona je prljava sponzoruša: Glumica jedva dočekala da se pohvali dečkom milijarderom! (FOTO)

Jedan od najbogatijih muškaraca na svetu Ilon Mask objavio je fotografiju na kojoj pozira uz Amber i to taman nakon što ga je poljubila u obraz
Šuška se
00:08h Autor:
Ona je prljava sponzoruša: Glumica jedva dočekala da se pohvali dečkom milijarderom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je već poznata ljubav između Ilona Maska i Amber Herd, sada su tu i fotografije da potvrde njihovu vezu. Jedan od najbogatijih muškaraca na svetu objavio je fotografiju na kojoj pozira uz Amber i to taman nakon što ga je poljubila u obraz. Ostavila je lepa Amber trag svoje crvene šminke na njegovom obrazu, a uputila mu je i zaljubljeni pogled.

2016. im bila najgora godina do sada: Slavni kojima se život pretvorio u pakao! (VIDEO)

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on Apr 23, 2017 at 4:42pm PDT

Fotografiju nije podelio samo Mask na svom Instagramu, već je isto uradila i Amber. Iako do sada nisu potvrdili ljubav, jasno je da su zajedno postalo i kad je otac glumice izjavio kako su Amber i Ilon u jako ozbiljnoj vezi, te žele da se venčaju.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Apr 23, 2017 at 5:11pm PDT

Inače, oboje su se relativno nedavno razveli. Amber je bila u braku sa Džonijem Depom, ali taj brak se završio burno i neslavno.

Džoni Dep u suzama: Procurele poruke njegovog asistenta i bivše supruge!

Foto: AP
Foto: AP

Kada su videli fotografije, Masku su u komentarima poručili da potpiše predbračni ugovor, a Amber su brutalno iskritikovali, nazvavši je prljavom sponzorušom. Izgleda da joj se još uvek ne može oprostiti razvod od Depa, iako je sav novac koji je dobila nakon razvoda dala u humanitarne svrhe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedavno se raszveo i Mask, i to od Talule Rajli, s kojom se ženio dva puta. Pre nje, bio je u braku sa Džastin Mask. Inače, preduzetnik je otac šestoro dece.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs