Otkriveno

Nemir u Jelisejskoj palati: Šta kriju Karla Bruni i Mišel Obama? (FOTO)

Dve knjige donele su dovoljno pikanterija da se o Karli Bruni-Sarkozi raspreda mesecima, a u priču je neočekivano uvučena i Bela kuća
Šuška se
14:46h Autor:
Nemir u Jelisejskoj palati: Šta kriju Karla Bruni i Mišel Obama? (FOTO)
Foto: Profimedia

Dve knjige donele su dovoljno pikanterija da se o Karli Bruni raspreda mesecima. I ne samo o njoj. U priču je neočekivano uvučena Bela kuća. Tim rečima je, navodno, prva dama SAD-a opisala svoju funkciju kada ju je Karla Bruni pitala kako je u novoj ulozi, tvrdi se u jednoj od dve nove biografije bivše manekenke i pevačice.

Glamur Jovanke Broz: Najlepše odevne kombinacije modne ikone prošlog veka! (FOTO)

Čim je citat iz knjige procurio u britanske tabloide, a zanimljivo je da je ovo zvanična biografija, objavljena baš da priguši efekat druge neautorizovane, internetom se raširio naslov Mišel u paklu, prenosi Politika.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osim Bele kuće, reagovala je i francuska ambasada u Vašingtonu saopštenjem u kome demantuje da je Mišel Obama tako nešto ikada izjavila.

Iv Deraj, jedan od autora knjige Karla i ambiciozni, nije hteo da otkriva izvor, ali tvrdi da su dve dame vodile upravo takav dijalog u Beloj kući.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Pojedinci u Americi iskoristili su povod da podsete na ranije gafove Mišel Obame, kada je na primer rekla da nije bila ponosna na svoju zemlju sve do 2008. godine. Drugi traže grešku u prevodu.

Ovde u Evropi komentarišu se drugi detalji. Na primer, da su Sarkozijevi angažovali tajne agente da otkriju ko je pokrenuo glasine o njihovim vanbračnim aferama. Ili da predsedniku ne smeta kada im tokom letovanja u goste dođu tri bivša ljubavnika njegove supruge.

Karla - tajni život je neautorizovana biografija iz pera Besme Lauri, a prikazuje Karlu Bruni kao kameleona: ambicioznu ženu vulkanskog temperamenta skrivenu iza fasade uzorne supruge. U knjizi su navedeni detalji njenih bivših veza, uključujući i one sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

„Ona je vrlo lukava žena. Biram reč lukava umesto pametna“, rekla je Besme Lahuri, koja nijednom nije razgovarala sa Karlom, već je podatke dobijala od njenih prijatelja, modnih kreatora i bivše dadilje.

Takođe, autorka neautorizovane biografije kaže da je bivša prva dama Francuske opsednuta Mišel jer smatra da jedino ona može da joj parira po seksepilu i glamuru.

Lice anđela, duša đavola: Ko je bila prava sultanija Hurem?

Otkriveno je i da je Karla koristila usluge plastičnog hirurga da bi održala lep izgled, iako to stalno negira. Još devedesetih je operisala nos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs