Uzvratio mu

Ne ostaje dužan: Aca Lukas odgovorio Željku Šašiću

Od trenutka kada je u medijima odjeknula vest da se Aca Lukas i Sonja razvode, mnogi su prokomentarisali ovaj neočekivani događaj, pa tako i Željko Šašić
Šuška se
05:26h Autor:
Ne ostaje dužan: Aca Lukas odgovorio Željku Šašiću
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač Aca Lukas, iako se razvodi od supruge Sonje Vuksanović, nema nameru da za nju kaže nešto loše, jer on ističe da nije kao neki, aludirajući na Željka Šašića.

Sonjin bivši suprug Željko nije se libio da u medijima kaže šta misli o njoj nakon razvoda, ali Aca je za portal Mojatv.rs rekao da ne želi da bude kao njegov nekadašnji prijatelj, i da neće da pljuje majku svog deteta.

"Za razliku od pojedinih očeva koji ne poštuju majke svoje dece, pa kada dođe do rastanka oni pljuju po njima iz sve snage, ja nisam takav i nikada neću biti. Tako da sam zbog te svoje osobine ostavio mnoge zlonamerne medije uskraćene za brakorazvodnu pljuvačinu svojstvenu našim estradnim mužjacima. Gospodo, ja se izvinjavam, ali vi svakako za to imate dežurnog komentatora Sonje i mene gospodina Ž.Š.", rekao je Lukas, aludirajući na Sonjinog bivšeg muža Željka Šašića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs