Pobrkao lončiće

Mitar Mirić se ispalio: Nisam radio taj Fejsbuk, ili fejslifting!

Jao, pa vi ste mislili na botoks, a ja mislio na Fejsbuk. Nisam radio taj fejslifting ili kako se zove. Ja sam i u ovim godinama lep muškarac. Ništa mom licu ne fali, pravdao se folk pevač
Šuška se
13:50h Autor:
Mitar Mirić se ispalio: Nisam radio taj Fejsbuk, ili fejslifting!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Mitar Mirić malo više brka lončiće. Naime, na snimanju jedne emisije pevač se pojavio sređen, a njegovo lice je izgledalo kao da je u studio došao pravo iz hirurške ordinacije. Tada su ga upitali da li je poput svojih kolega Dragana Kojića Kebe i Mileta Kitića radio fejslifting, ali je on mislio da ga pitaju za Fejsbuk.

Plakaćete od smeha: Besmisleni tekstovi domaćih pesama!

"Jao, taj Fejsbuk mi je zadao prave muke. Neki ljudi u moje ime otvaraju lažne profile, stavljaju moje fotografije i nikako ne mogu da se od toga odbranim. Moram da kažem ćerki da kontaktira tog osnivača Cukenberga da mi pomogne da se rešim lažnih prijatelja i onih koji se na toj društvenoj mreži predstavljaju kao ja. Recimo, jedan moj prijatelj iz Australije se naljutio na mene zbog nekih poruka koje mu ja nisam slao, nego taj što je pisao sa lažnog profila", pravdao se Mirić, a kada smo mu objasnili da to nema veze sa podmlađivanjem i našim pitanjem, on je pokušao da se opravda:

"Jao, pa vi ste mislili na botoks, a ja mislio na Fejsbuk. Nisam radio taj fejslifting ili kako se zove. Ja sam i u ovim godinama lep muškarac. Ništa mom licu ne fali, a onaj kome treba to da se ulepšava, neka to i radi. Možda vam samo izgledam sveže jer sam se naspavao", ispravio se Mirić.

Biseri voditelja koji će vas nasmejati do suza: Napiši da niko ne čuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs