Dosta joj je

Mirki Vasiljević dozlogrdila pitanja o trudnoći: Vreme će vam dati odgovor!

Ja nikada nisam dematovala da sam trudna, niti sam to potvrdila, rekla je glumica
Šuška se
18:46h Autor:
Mirki Vasiljević dozlogrdila pitanja o trudnoći: Vreme će vam dati odgovor!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Vest da će glumica Mirka Vasiljević (26) po četvrti put ostvariti kao majka pre nekoliko dana odjeknula je u domaćim medijima.

Ona je nakon toga gostovala u jednoj emisiji gde se zapitala da li je realno da je nekom i dalje interesantno da li je ona trudna ili ne.

Međutim, na pitanje da li ipak planira dete, s obzirom na da je na neki način demantovala da je trenutno u drugom stanju, Mirka je rekla:

"Ja nikada, iskrena da budem, nisam dematovala da sam trudna, niti sam to potvrdila. To su neke stvari za koje treba vreme da prođe i treba da ostanu u intimi. Postoje neke stvari koje su izmišljene među ljudima. Nekada se to nije govorilo do ne znam kog meseca i to sa veoma dobrim razlogom. Tako i ja, sva tri puta kada sam bila trudna to nisam objavljivala na sva zvona", rekla je Mirka i dodala:

"Nikad nisam rekla ni "Da, trudna sam" ni "Ne, nisam". Ovoga puta sam bila samo u fazonu: "Okej ljudi, ovo više nije interesantna tema". Šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Ako bude bilo i peto i deseto dete, i ono će se u nekom trenutku roditi pa ćete videti da li sam bila trudna", zaključila je glumica za Pink.

Žene sa ovim imenima će zatrudneti u 2017: Potpuno logično!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs